Sveikas!
Ja es taisītu salātus - gurķis, tomāts, ķīnas kāposts, redīss, ziedkāposts, dilles un olīveļļa. Būs ēdami? :D Vienreiz paeksperimentēju un sanāca ļoti rūgti salāti, negribas atkal ko nošaut greizi.
Es bieži ēdu vienkārši sagrieztus tomātus ar gurķiem + olīveļļa un melnie pipari. Par redīsiem un visiem kāpostveidīgajiem sajūsmā neesmu, tāpēc tos salātos noteikti neliktu.
Man personigi patiktu variants - gurkjis, tomats, kinas kaposts, paprika, sipoli.
Vai ari - ziedkaposti, burkani, tomati, gurkji
redisi un dilles manuprat vieni pasi ir ok ( ar krejumu gan)
Sākumā sagriez tomātu ar gurķiem un tad kāda mazā bļodiņā pieliec klāt pārējos pa vienam, tad redzēsi ir ēdams vai nav, ja nē tad var vienkārši tomātu ar gurķi kopā apēst.
Kādēļ jātērē visi tie produkti un jāveido salāti no tik daudz sastāvdaļām?
Mierīgi var izlaist ķīnas kāposta pielietošanu, arī redīsi nav obligāti.
Ja iepriekš sanāca rūgti, tad pirms liec salātos, pārbaudi, vai ķīnas kāposts vai olīveļļa ir garšīgi
Man tur īsti puķkāposts neiederas. Un Ķīnas kāposta vietā labāk patiktu parastie salāti. Bet - ja visas sastāvdaļas garšo, tad neredzu iemeslu, kapēc lai rezultāts nebūtu ēdams.