Vislabāk pasaka rentgens, vai jārauj vai nē. Man ir izrauti abi divi apakšējie gudrības zobi, jo abi šitie gudrinieki auga guļus - virsū pārējiem zobiem. Kā jau meitenes minēja, šie arī visātrāk bojājas, jo, tīrot zobus, tiem ļoti grūti tikt klāt. Manējie jau arī bija cauri, vēl līdz galam neizauguši.
Rāvu laukā SI, samaksāju ap 70 Ls kopā ar lielo rentgenu, špricēm, zālēm utt.
Kad rāva pirmo zobu, man bija Selestes aprakstīts gadījums. Viss nošpricēts, lieli verķi mutē un zobārste atspērusies tur ņēmās, pēc tam trīs dienas pārtiku no dzeramā jogurta, jo nevarēju muti plašāk par salmiņu atvērt :D
Otro reizi gaidīju ar bažām, nogaidīju līdz pēdējam - kamēr sāpēja tā, ka gaisu nevarēju ievilkt :D Bet to izņēma pa mierīgo, jau tās dienas vakarā normāli ēdu - mīkstu ēdienu gan tiesa, bet normāli!
Piekrītu meitenēm, ka uz viena daktera viedokli nevar paļauties, bet arī baigā jēga apkārt skraidīt un visiem viedokļus prasīt nav. Es arī pirmajā reizē neticēju, ka jārauj ārā. Aizgāju uz privāto klīniku, viņa paskatījās un teica, ka jārauj un to raus tikai SI, un viss par to pašu atbildi samaksāju liekus 10 Ls :D
Starpcitu SI čekus noteikti pēc tam nesat un iesniedzat, jo tur kaut kādus tos % var dabūt atpakaļ. Ja pašas nevarat, dodat mammai vai tētim.