Sveika, es biju pie Ingūnas Vecvagares.
Man bija dzīvē periods, kad likās, ka nojūgšos, un izgāju visādas analīzes, neuzrādija nekādas problēmas, tikai gribēja man iesmērēt vd.
Tad es atradu tā saucamo labāko homeopātu, šo sievieti, man bija vienalga cik es maksāšu, galvenais lai esmu vesela.
1h vizīte maksāja 60ls. Neko sliktu nevaru pateikt, ļoti pozitīvs cilvēks ,likās ka runāju ar tikpat kā ar psihologu. Viņa tik precīzi aprakstija to kā es jūtos, un izrakstija man pilienus. Es lietoju, un īpaši nekas nemainijās, tad sapratu, ka man pirms laika pavasarī mēdz būt mazasinība, es uz savu galvu, paņēmu un sāku dzert palikušo dzelzs paciņu, un sajutos daudz labāk!
Aizbraucu uz savu pilsētu, lai paskatītos asins alnalīzes pie sava ģimenes ārsta, un izrādijās, ka lai arī norma 11, nedrīkst justies slikti, es labi jūtos tad kad man ir vismaz 13. Lūk tāds man tas organisms. Pati sevi izārstēju, un nekāda veģetatīvā distonija man nebija, jūtos supper tagad!
Bet to ka biju pie šīs homeopātes, nenožēloju, tikai par! Radija labas emocijas un deva pozitīvu lādiņu turpmākajai dzīvei emocionāli.
Vari palasīt,internetā info, ir ļoti atzīts speciālists. Pilieniņi joprojām stāv, un var izmantot kā nomierinošu līdzekli.:)