Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vīrietis un viņa bērns...

Reitings 52
Reģ: 27.12.2011
Labrīt...

esmu mazliet nesaprašanā par situāciju, varbūt kādai būs kāds labs ieteikums.

kādu laiku dzīvoju kopā ar vīerieti, kuram ir bērns. bērns dzīvojas pie viņa tā arī mana ikdiena paiet kopā ar viņu. kopš zināma laika (kā māte ir uzzinājusi par mani, tā pēkšņi ir ļoti nepieciešams bērns un tur arī tiek skalotas smadzenes) sīkā mani ir sākusi ignorēt un neklausīt... nelieku sevi mīlēt, bet cienīt gan...

tas viss būtu vēlsīkums, ja vakar nebūt izstrādājusi tādu joku- sanāca mājas mazliet kašķis un sīkā man izejot no virtuves tētim saka- neuztraucies tēt, Tev viņu nevajag, es esmu...
biju šokā...

ir viela pārdomām...
16.07.2012 08:17 |

Reitings 63
Reģ: 20.04.2012
- cerams saproti ka svesu bernu tev nav tiesibu fiziski ietekmet? Nedz ari morali vardarbigi rikoties -

member, to nedrīkst darīt arī vecāki!!

Vecākiem, īpaši tiem, kas skaitās pamestie, ir jāsaprot, ka dzīve iet uz priekšu. Savam bērnam ir jāpalīdz ar sava bijušā/ās jaunās dzīves pieņemšanu. Kapēc jāpalīdz? Lai bērns neciestu. Un vēl, jāpiestrādā pie savas dzīves izveides!

Tāpēc, diemžēl, tie, kas visvairāk ietekmē fiziski un morāli bērnu, ir pamestie vecāki.
Bet vispār, Riplijai, ir tiesības aizrādīt bērnam par viņa uzvedību un vēl vairāk, pat pateikt bērnam, ka viņai sāp viņas vārdi un darbība.
18.07.2012 19:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits