Esmu diezgan negatīvi noskaņota pret sievietēm, kas šķīrušās un bērnus audzina pašas, ar tādu domu, ka bērns ir naudas ieguves avots no bērna tēva.
Taču, ar cieņu izturos pret sievietēm, kas spēj dzīvot un veidot pēc šķiršanās savu dzīvi un, lai vai cik draņķīga ir bijusi šķiršanās, savā sāpē nemēģina manipulēt ar bērnu, ieriebojot bērna tēvam, vai pat drīzāk, jaunajai dzīvesbiedrei.
Tās, kuras te komentē, ka Riplijai nav tiesību aizrādīt un mācīt, varu pateikt, tik to - dzīvojat savu dzīvi un bērns, lai sēž pie jums, jo tā būs labāk BĒRNAM. Kapēc? tāpēc, ka nebūs bērnam allaž atgriežoties mājās jāpiedzīvo nopratināšana - vai tad tētis gulēja ar to riebīgo raganu , vai tad buču deva, ā, un vēl puķes viņai dāvāja utt. pēc tam seko zvans bērna tēvam ar aurošanu bērna klātbūtnē un visu aizvainošanu. Aprobežotās sievietes nespēj iebraukt, ka tas cilvēciņš (bērns), kuru viņas saka mīlot, cieš no viņas vārdiem un darbiem visvairāk. tāpēc iesaku veidojat savu dzīvi un baudiet to, jo dzīve ir īsa, un pārstājiet čakarēt bērna dzīvi, kā arī tā cilvēka dzīvi, kas ienāk otra cilvēka dzīvē. Neba jau nu meitene vainīga, ka esat šķirti. Un skaļi smejos par tām ,kas vaino citus savās dzīves neveiksmēs.
Riplij, tagad Tev- runā ar savu vīrieti, jo viņam ir jābūt tam, kurš ir tilts starp jums visiem. Tas, kuram jāatrod vidusceļš starp jums visām.
Bērns pats redzēs, ja tētim labi, tad arī viņa dzīvos bez bažām, taču tādas slimas mātes gadījumā...eh, jūtu Tev līdzi un vēlu Tev lielu pacietību. Saprotu - mīli un domā, ka reiz tas viss beigsies...nu nu, esmu kam līdzīgam gājusi cauri, nē, vēl aizvien eju un ne jau primo gadu. Vienkārši, lai tā tur cepjas, bet Tu mīli gan savu vīrieti, gan viņa meitu un ignorē viņa bijušo sievu. Tici man, tas dos Tev spēku un prieku ;) Bet viņai konvulsijas un pleķainu ādu :D Galvenais nesaki bērnam, ka viņa māte slikta, vispār neko sliktu par viņa māti nesaki. Zinu, ka sirds sāp, ja bērns pasaka ko sāpīgu Tev un tas atkārtojas atkal un atkal, taču, ja Tavs vīrietis rādīs meitai, ka viņa mīlestība pietiek Jums abām, tad viss būs oki. Viņam ļoti jāiesaistās un jābūt tam, kas aizstāv un atbalsta Tevi.
Neļauj sev kāpt uz galvas bijušajām, ar dzīvi neapmierinātajām sievām/draudzenēm. Bērnam neuzspied neko, vienkārši dzīvo - iekončo, parunā par kleitām un bārbijām, palec ar lecamauklu, uzcepat kādu kūku, painteresējies, ko kopā jūs varat pagatavot tētim un kā ēdienu nosaukt. Rādi viņai, ka neesi ragana :d Vienkārši mīli!
Es dzīvoju, mīlu un ignorēju viņa bijušās sievas izgājienus. Ar viņa bērnu sadzīvoju labi. Ir jau daudz gadu pagājuši un viņa dēls reizēm pats pastāsta ko māte reiz par mani teikusi. Kopā pasmaidam par to un dzīvojam tālāk. Nesen bija situācija, ka tā kā pusis nevar lietot cukuru daudz, tad arī kondensēto nevar, tad nu nedodu, principā. Sen tas bija, ledusskapī ieraudzīja, iebiezināto pienu ar cukuru, baigi sagribēja, tad nu iedevu nedaudz. Aizbrauca mājās un priecājoties pastāstīja mammai, ka ēdis. Tad nu šī ņemās zvanīt un lamāt mani. Pēcāk vairāk nedevu un viss. Bet šodien puisis atbrauca, es sacepu kaudzi pankūkas, viņš ēd plikas. Prasu ar ko tad mājās pankūkas ēd, šis saka, ka ar iebiezināto pienu. Un vispār, man pankūkas tādas nesaldas, mamma daudz cukura liek klāt. Šis principā ir viens no daudzajiem atgadījumiem, kāpēc nekontaktējos un ignorēju exsievu. Šodien atļavos parasīt, kāpēc Tava mamma tā dara, viņam bija atbilde, jo izrādās pat bija jautājis viņai-šī atbildējusi, ka viņai redz skaužot, ka citi lutina viņas puiku. Kā lai te nesmejas :D
Dzīvo, mīli un baudi, bet visu, kas Tev traucē, laid gar ausi un neaizmirsti runāt ar savu puisi!!!