mans tēvs pēc manas mammas ir precējies vēl divas reizes. viņa otro sievu nevarēju ciest ne acu galā, visa pārējā ģimene (ne tikai mana mamma) arī nevarēja, tāpēc nedomāju, ka man būtu bijis sastāstīts kaut kas vairāk nekā tur bija. nu, īsi sakot, mans tēvs viņu izvilka no diezgan liela nabadzības, bet apetīte, kā zināms, rodas ēdot, un pēc tam tikai sākās... viņa bija ļoti ieciklējusies uz naudu un greizsirdīga, turklāt tās abas lietas dabūju izjust arī kopā -- viņai ļoti nepatika, ja mans tēvs par mani tērēja kādu naudu. pašam viņam sievas attieksme nepatika, tāpēc, pēc nedēļas nogales vedot mani atpakaļ pie mammas, slepus no sievas vienmēr aizveda uz kādu apģērbu veikalu, kafejnīcu utt.
2 vai 3 gadu laulība arī viņiem beidzās visai prognozējami -- sieva savāca pusi no visa, ko tēvs bija nopelnījis
es gan nožēloju savu sākotnējo attieksmi pret tēva trešo sievu, ar kuru viņš ir kopā joprojām. es gaidīju, ka būs tāda pati kā iepriekšējā, bet izrādījās citādi. bija sākumā šādas tādas negācijas no manas puses, taču es ļoti cienu to, ka viņa uzvedās kā pieaudzis cilvēks un vienkārši neņēma galvā. pēc kāda laika sapratu, ka viņa ir labs cilvēks un arī man un manam tēva vēl tikai labu. tiesa gan, ap to laiku es jau biju saprātīgā vecumā (15-16 gadi) -- nemāku spriest, vai kaut ko tādu var gaidīt arī no tik mazas meitenītes
galvenais -- izturies kā pieaudzis cilvēks un saproti, ka meitene iemesta situācijā, no kuras viņa, visticamāk, neko nesaprot, tāpēc arī dusmoties uz viņu ir muļķīgi