Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

SKRIEŠANA

Reitings 195
Reģ: 08.11.2010
Sveiki!
kāda reali man iespeja butu notievet, ja es katru vakaru apmeram 50min. skrietu? + ieverotu dietu(neestu maizi, kartupelus,krejumu u.c.) , estu veseligu partiku un diezgan maz.
es cinos jau loti ilgi ar savu svaru pec berna piedzimsanas, svars mani apmierina, bet augums gan nē.
vislielākā prblēma ir vēders un milas rokturisi, par parejo es nesudzos, bet nebutu slikti ari kajas un rokas uzlabot.
ka mainitos mans augums? vai rokas un kajas paliktu glitakas? un ka ar vederu? paslaik es izskatos tragiski, jo nekas nav stingrs un tvirts..
neiesakat ludzu man vingrojumus vai ko citu. esmu apnemusies tikai skriet. bet vai to visu var panakt ar skriesanu?
14.07.2012 00:46 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Tas viennozīmīgi būtu labāk nekā nekas :)
14.07.2012 00:48 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Iespēja ir liela notievēt. Tikai acīm redzamiem rezultātiem vajag laiku.
14.07.2012 00:51 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Ideja lieliska, dari to! :) Redz skriešana darbojas uz ķermeni kā kopumu, līdz ar to rezultāti nāks ilgi, bet labi. Tu pakāpeniski zaudēsi kopējo tauku daļu, un arī vēders paliks plakanāks. Plikas presītes sakačā muskuļus, bet puncis tāpat būs ar tauku kārtu, jo tauku kūst pie kardioslodzes. Tā kā tev tā ir laba izvēle :)
Un darbojies ar savu mazo, stum ratus, spēlējat bumbu, berz mājas flīzes :D Tas viss nemanāmi, bet būvē muskuļus :) Neesi ikdienā kā tāda nevarīga tauku pika, bet izmanto ķermani regulāri un kad vien vari :D :)
14.07.2012 01:05 |

Reitings 195
Reģ: 08.11.2010
paldies, meitenes! jus ar saviem komentariem vien dodam man gribasspēku :)
14.07.2012 01:11 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Ja neesi skrējusi pēdējā laikā un esi ēdusi ne to veselīgāko, tad ieteiktu pāriet uz veselīgu uzturu, saglabājot porciju lielumu vai tikai nedaudz tās samazinot, un skriešanu, lai nebūtu pārāk liels šoks tavam ķermenim, jo, ja pārslēgsies momentā, var uznākt ļoti liels bezspēks. Ādai par labu nāks, ja uzturā iekļausi nepiesātinātās (augu valsts izcelsmes) taukskābes (1gr tauku uz 1kg ķermeņa masas, tievējot šo skaitli nedaudz samazinot) - mandeles, avokado, labu olīveļu u.t.t., dzersi vismaz tos divus litrus ūdens un ļoooti labi palīdzēs norīvēšanās, kontrastdušas un labi mitrinošie krēmi. Veiksmi!
14.07.2012 10:12 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
skrieshana ir super.
man ir 8 nedeeljas peec gruutneiciibas,un es gandriiz jau esmu vecajaa svaraa. biju pienjeemusies 20 kg. tagad veel kaadi 3-4 palikushi. rokas riktiigi skrieshana uzlabos, tad plecus,tad kruutis,tad veeders, un gurni un ciskas,protams,arii..bet ,kaa jau zinaams,cilveeks saak tievete no augshas.

bet skriehsana ir vislabaakais,un galvenais dariit to regulaari!
es 3 nedeeljas skrienu tikai,bet jau ir aciimredzami rezultaati!
uz priekshu.
14.07.2012 10:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits