Bļin ir grūti..

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Čau visām,kas ir online. Gribēju pateikt,ka bļin man ir grūti.. Tās,kas lasīja manas iepriekšējās diskusijas,zina par,to puisi,kurš ir memītis un tā tālāk,bet tagad,kad es visu dienu ar viņu nerunāju,mēs nonācām pie garas sarunas,ka izrādās,ka es esmu viņu dēļ naudas izmantojusi,lai gan viņam tādas nekad nebija,kad pēdējo reizi,ar viņu sarunāju braukt uz pikniku,teicu,ka ar 40 ls uz divām dienām mums nepietiks 2viem cilvēkiem,redz viņš gribēja man izmaksāt,bet kad pateicu,ka nepietks,tad uzreiz domāja,ka viņu esmu dēļ naudas izmantojusi,jo redz tā ir svarīgāka,man bijusi,lai gan tā nav,jo viņam jau tāda sava nauda nekad nebija bijusi.. Sēžu pie vīna glāzes,un es gribētu lai kāda ar mani parunā.. Jo es gribu lai man ieskaidro,to,ka viņš nav bijis manis vērts,un varbūt vēl,kādai ir bijis,kādreiz tā,ka ieķeras nepareizajā.. Es cenšos aizmirst,un zinu,ka to izdarīšu,bet biš vēl sirdī ir smagums.. Paldies,ja kāda uzklausīs,un arī kaut ko uzrakstīs. Es to novērtēju! Jūs esat foršākās!!!
13.07.2012 23:34 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
PASSION +
15.07.2012 10:53 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
..vai tiešām kaut kur nav normāls vīrietis,kas zina,kā par sievieti rūpēties,un darīt viņu laimīgu

Ir esmu šeit:) Bet runa nav par to.Tu dzīvē piesaisti tādus cilvēkus,kāda esi pati,ja tu veido diskusiju par,to ,ka patēvs tevi nelaiž savā mājā seksot,savos 20 par to cepies,tu jau no malas sevi neredzi,nav jau tā,ka dāvana esi:D

Ies laiks parādīsies normālāka dzīves uztvere ,tad arī satiksi sev ,kādu normālāku..
15.07.2012 11:22 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
ei šokolāde, ar kādu brutiņu sākas tavs vārds ?
15.07.2012 11:30 |

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
cumshot - ne pateemu gan, bet cik esmu palasijusi paris diskusijas paris Tavus komentarus, man Tev jautaaajums - negribi iepaziities ? :D
18.07.2012 23:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)