Bļin ir grūti..

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Čau visām,kas ir online. Gribēju pateikt,ka bļin man ir grūti.. Tās,kas lasīja manas iepriekšējās diskusijas,zina par,to puisi,kurš ir memītis un tā tālāk,bet tagad,kad es visu dienu ar viņu nerunāju,mēs nonācām pie garas sarunas,ka izrādās,ka es esmu viņu dēļ naudas izmantojusi,lai gan viņam tādas nekad nebija,kad pēdējo reizi,ar viņu sarunāju braukt uz pikniku,teicu,ka ar 40 ls uz divām dienām mums nepietiks 2viem cilvēkiem,redz viņš gribēja man izmaksāt,bet kad pateicu,ka nepietks,tad uzreiz domāja,ka viņu esmu dēļ naudas izmantojusi,jo redz tā ir svarīgāka,man bijusi,lai gan tā nav,jo viņam jau tāda sava nauda nekad nebija bijusi.. Sēžu pie vīna glāzes,un es gribētu lai kāda ar mani parunā.. Jo es gribu lai man ieskaidro,to,ka viņš nav bijis manis vērts,un varbūt vēl,kādai ir bijis,kādreiz tā,ka ieķeras nepareizajā.. Es cenšos aizmirst,un zinu,ka to izdarīšu,bet biš vēl sirdī ir smagums.. Paldies,ja kāda uzklausīs,un arī kaut ko uzrakstīs. Es to novērtēju! Jūs esat foršākās!!!
13.07.2012 23:34 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
nu sk.
nu ja gribi palikt ar viņu, tad rēķinies, ka pašai būs jāaudzina
14.07.2012 11:18 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ja iet uz klubu,tad tur jau aizies pamatīga summa. nezinu gan tādas cenas ir V-pils klubos, bet gan jau diži neatšķiras no Rīgas. 40 ls ir domāti par visām izklaidēm kopā (pārtika, klubs) vai tik par pārtiku? var būt viņš nevar atļauties lielāku summu. es jau nezinu , cik viņam liela alga, tēriņi ikdienā. tomēr 40ls arī citam ir liela nauda.
saņemies un pamet,ja viņš ir tik slikts, skops.nav ko mocīties, jo vīriešu ir daudz.
ja arī sākumā šķitīs bez viņa neiespējami, nepanesami, tad ar laiku apradīsi ar situāciju, norims emocijas un būs atkal labi ,jutīsies brīvi un nesapratīsi,kāpēc tik ilgi mocījies ar tādu vīrieti,kas tevi nenovērtē.
ja godīgi tu jau arī foruma dalībniecēm labu iespaidu neradīsi ,ja katru reizi sūdzēsies par slikto draugu.
es esmu tieša meitene. ja gribu,lai džeks pieliek naudu ēdienam , tēriņiem,tad arī tā saku,paprasu vai ko piemetīs, bet parasti izklaides citās pilsētās sponsorē viņš. ja ir pikniks, esam citā pilsēta,tad es kaut ko pārtikas nopērku,ko man gribās,viņš nav nopircis. vispār skatos kā ir ar situāciju.ja viņam tajā brīdī švakāk ar naudu,tad sponsorēju es vairāk, ja labi, tad ļauju viņam patērēt naudu un visai minimāli naudu pielieku klāt.
14.07.2012 11:55 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Piekrītu DIO.
Nez kāpēc sievietes izvēlas vieglāko ceļu - pamest un pēc tam smagi apdirst. Tu taču ar to cilvēku esi/biji kopā, tātad iemācies saprasties, jāveido kompromiss. Ja tiks "pasūtīts" ikviens, kuram būs vairāki mīnusi, tad paliksi vecmeitās uz mūžu. Un ņirgāties par puisi ir nožēlojami no Tavas puses. 40Ls nav maza nauda. Puisim, varbūt, nauda "neaug kokos".
14.07.2012 12:23 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
tāpēc arī vairs nemēģinu satitkies, jo zinu, ka mani nežēlīgi izsmies.
14.07.2012 13:27 |

Reitings 2001
Tagad viņš saviem draugiem ir izstāsjis,visu,un viņi man brūk virsū rakstot stulbas vēstules,bet viņš vēl man draugos bija rakstījis,sazinies ar mani.. Viņš visu izstāsta draugiem,viņi man uzbūk it kā nekas nebūtu noticis,un tad viņš man prasa,lai ar viņu sazinos,neskatoties uz to,ka tas draugs,kas tagad man uzdirsa,bija man prasījis,pa kluso satikties,protams es nepiekritu,bet,kas tad tas ir par draugu,kas tā dara... Es vienkārši jūtos pretīgi..
14.07.2012 17:42 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Karamelle, pist kapeiku savai sievietei jau ir gana pazemojoši!

Šokolāde, da visu tu pareizi darīji, paraudāsi un pāries, nevis dzīvot ar tādu, kurš pēc tam tev pašai par savu naudu jaunas kurpes neļaus pirkt, jo slidas nebūsi nonēsājusi! :D
14.07.2012 17:46 |

Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Tas ,ka tie viņa draugi tev tagad brūk virsū vispār ir "smieklīgi ".
14.07.2012 17:55 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
pēdējo reizi,ar viņu sarunāju braukt uz pikniku,teicu,ka ar 40 ls uz divām dienām mums nepietiks 2viem cilvēkiem,redz viņš gribēja man izmaksāt,bet kad pateicu,ka nepietks,tad uzreiz domāja,ka viņu esmu dēļ naudas izmantojusi

Saksim ar to ka pat 20 ls diciem cilvekiem pinikiam uz tadu8 laiku pietiktu,.Tu ka saprotu neliec ne santima lat, bet terozize ika redz 40 ls par maz. Nesmuki.
14.07.2012 17:59 |

Reitings 51
becky, :D
šokolāde,pēc iepriekšējām diskusijām-nu nav vērts pārdzīvot.un ne jau naudas jautājums vien..puisim nav sava viedokļa,pat,ja ir-pakļaujas mammas,draugu ietekmei..no savas pieredzes-viņa ģimenes jaukšanās tur,kur tas nav vajadzīgs,ne pie kā laba nenoved..ja būs lemts,satiksieties pēc pāris gadiem,kad puisis būs kļuvis patstāvīgāks un mammīte nevarēs izrīkot pēc sava prāta un bāzt snīpi tur,kur nav paredzēts. :)
14.07.2012 18:00 |

Reitings 2001
Es tiešām viņu vairs nevēlos satikt,un meitenes,izlasiet kārtīgāk diskusiju,un manus komentārus,par to naudu,kā bija. es biju gatava viņam piemest,naudu,lai mums viss sanāktu,bet ja jau viņš teica,ka izmaksās,tad,kad pateicu,ka būs par mazu,tad tā arī ir izmantošana? viņš jau nebija nekāds miljardieris,dēļ,kā man nācās viņu izmantot,viņam jau nekad nebija nekāda nauda,es pat vēl teicu,lai iekrāj pats kko prekš sevis,vienkārši,man ir sāpīgi,ka visi man tagad no viņa puses,kā tādi vilki krīt virsū,un sanāk,tā,ka es vienīgā,esmu tā sliktā,lai gan viņš jau nestāsta nevienam,to,kā ir darījis pāri man,vienmēr jau redz tikai mani,kā slikto.
14.07.2012 18:12 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Šokolāde, nu tak novēli viņam viņa cienīgo sievu un ej tālāk, tev ir jāpriecājas, ka esi tikusi no murga vaļā!
14.07.2012 18:14 |

Reitings 51
laikam saprotu,kā jūties. :)
tiešām-jo ātrāk neliksies par to ne zinis,jo labāk..
arī mans bijušais savējiem izstāstīja visu ko,bet tikai ne to,kā darīja pāri man..
pat nemēģini kādam no viņiem taisnoties,neticēs.vienkārši ignorē.jo patiesību zini tikai Tu un viņš,bet viņš nekad neatzīs,ka bijis kur vainīgs-kas tad viņu,nabadziņu,vairs žēlos?!
puisis nav izaudzis,diemžēl.. :/
14.07.2012 18:18 |

Reitings 2001
Es esmu tāds dīvains cilvēks,ka man nepatīk ne ar vienu kašķēties.. Viņam vienkārši ir sāpīgi,ka es viņu pametu,bet vai tiešām,tad viņš nevar aizvērt savu muti,un aiz cieņas nevienam nestāstīt,to,ka viņu pametu..esmu jūtīga ļoti,man kādreiz,bija sāpīgi ar puišiem,jo daudzi mani sāpināja,izmantoja dēļ seksa,tad sanāk,tā,ka atkal esmu atdevusi sevi,nepareizajam cilvēkām..vai tiešām kaut kur nav normāls vīrietis,kas zina,kā par sievieti rūpēties,un darīt viņu laimīgu,vai man vienmēr būs jāsaskarās,ar tādiem idiotiem.. es nesaprotu,kad tas viss beigsies.
14.07.2012 18:19 |

Reitings 2001
P.S- Paldies tām meitenēm,kas uzmundrina,un pasaka,kaut ko no savas pieredzes arī,vismaz tad es jūtos labāk,jo šobrīd tiešām man ir ļoti slikti,iekšēji.. :(
14.07.2012 18:21 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
nu tieši tā. i nevajag tādu.
piekrītu, ka ir daudzi gadījumi,kur padodas pie pirmajām sīkajām grūtībām, bet šis šiti nebūs tas .. te jau manāmas daudzas tādas īpašības, kuras izmainīt ir ilgi un grūti, vai neiespējami .. tavs darbs nav no viņa izaudzināt normālu cilvēku :) pasāpēs un pāries :) un viņa draudziņos i neklausies - tāds tādu atrod; tb - viņi nav īpaši labāki par tavu, nu ja - paldiesdievam - ex ... netaktiski cilvēki vnk. nav viņu darīšana, kas un kāpēc. Tev arī nav viņiem jātaisnojas vai kā, ar smaidu vnk pasaki, ka nav ar tādiem paceļam un novēli jauku vakaru :)
14.07.2012 18:21 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Nav viņš tevis vērts!

Palīdzēt tev var tikai laiks un tu pati, pēc iespējas mazāk mēģini kontaktēties ar viņu un ja ar prātu nevari aizmirst tad vismaz izliecies,ka esi aizmirsusi un tev vienalga, viegli protams nav un nebūs. Turies :)
14.07.2012 18:37 |

Reitings 51
un vēl-vīrieti,kas Tevi cienīs un būs Tevis vērts,atradīsi tikai tad,kad pati apzināsies savu vērtību pa īstam,nevis tikai brīžos,kad Tev jau dara pāri un saproti,ka tā tam nevajadzētu būt. :)
14.07.2012 18:43 |

Reitings 2001
Meitenes,es nezinu,kā lai es jums pasakos,par to,ko jūs sakat. Man tas ir kā brandavīns dvēselei! Pats stulbākais jau ir tas,ka ir sāpīgi.. man vienmēr ir bijis bail no šīm sāpēm,ko manī raisa puiši.. :(
14.07.2012 21:50 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Nelasīju iepriekšējās diskusijas, arī te visus komentārus neizlasīju, jo man acis apstājās pie šīs autores frāzes:
",teicu,ka ar 40 ls uz divām dienām mums nepietiks 2viem cilvēkiem "
Kas tas par pikniku, kurā nevar iekļauties 40Ls robežās? Vai nu viens vai abi ir ziloņi vai arī plāno sperties tik tālu, kas tas drīzāk ir ceļojums nevis pikniks.
15.07.2012 00:52 |

Reitings 2001
Nu būtu izlasījusi,visu būtu sapratusi,ka lieta jau neslēpjās tajā piknikā! ;)
15.07.2012 10:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)