Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Svaigais siers kūkā

 
Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Sveikas! Žurnālā "Ievas māja" ieraudzīju ļoti vieglu receptīti, kā uztaisīt mazo siera kūku jeb siera kūka trauciņos. Viss būtu skaidrs, bet pie sastāvdaļām mani samulsināja nosaukums svaigais siers. Kāds tad ir tas svaigais siers un kur tas dzīvo? Vai tas būtu Kāruma svaigais siers tikai klasiskais? Ar dillēm un ķiplokiem siera kūkā nebūtu vēlams likt :-D
13.07.2012 22:01 |
 
Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Es lieku Mascarponi šai kūkai!
13.07.2012 22:06 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Es pārsvarā lietoju Dzintara svaigo sieru, tur uz paciņas tā arī ir rakstīts, šādu:


Var lietot arī Mascarpone, Philadelphia, parasto Rimi gan neiesaku, man vienreiz sanāca briesmīga :/
13.07.2012 22:06 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Nevis dzintara, bet Kāruma, ehh :D
13.07.2012 22:07 |
 
Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
MeiteneVārdāKristīne,
Šo arī domāju. Paldies! :-)

Jauku vakaru jums!
13.07.2012 22:07 |
 
Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Philadelphia :)
13.07.2012 22:11 |
 
Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Mascarpone
13.07.2012 22:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits