Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Aptauja

 
10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
"Es vienmēr mīļotajam svētkos sarūpēju kādu dāvanu vai pārsteigumu. Vai tas nozīmē, ka varu no viņa gaidīt dāvanu, kad pienāk mani svētki?"


Vēlējos pavērot diskusiju no malas,t.i., kā atbildējāt uz šo fantastisko aptauju un kādēļ tieši tā?
Tās, kuras atbildēja jā - vai arī dzīvojat pēc šāda principa: uzdāvināju, tātad man arī noteikti jābūt dāvanai, ja nebūs, tad raušu jumtu nost ar kašķi!

Pati atbildēju ar nē, jo uzskatu, ka dāvināšanas priekam ir jābūt tīram, nevis ar motīvu saņemt pretī kaut ko savos svētkos tikai tādēļ, ka es kaut ko uzdāvināju. Man dāvanas tādā ziņā nav svarīgas, ja nesaņemu dāvanu, mani tas neskumdina un nedomāju uzreiz, ka mani neciena un nemīl pietiekami.
13.07.2012 20:29 |
 
Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Atbildēju "nē". Domāju līdzīgi tev, man būtu skumji nesaņemt dāvanu (bet tai nav jābūt dāvanai kā lietai, skumji man būtu nesaņemt uzmanību, pārsteigumu, kas var nebūt mantisks), taču es gribu pārsteigt savu mīļoto un, kad viņam kaut ko nopērku vai uztaisu, nedomāju sagaidīt pretī kaut ko. Daru nesavtīgi. Biju pārsteigta par daudzajiem "jā".
13.07.2012 20:41 |
 
10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Es arī biju pārsteigta par tiem . Naivi nodomāju pie sevis, ka varbūt tomēr cilvēki pārpratuši jautājumu kaut kā, bet tad atceroties vairākas diskusijas tepat cosmo par to, ka vīrietis nav kaut ko uzdāvinājis svētkos un kāds viņš ir maita, ka daudzo skaits vairs nešķita pārsteigums.
Laikam jau šī diskusija nav interesanta daudzām. :D
13.07.2012 21:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits