Ko jūs domājat par tēmu - franšīzes ņemšana no kāda labi pazīstama uzņēmuma.
Kuri vispār ir tie uzņēmumi, kas dod franšīzi? Zinu, ka Narvesen un Stenders ir devēji, bet varbūt ir vēl kāds?
es ar biju domaajusi sho teemu papeetiit.
nemaz nezinu.
man liekas,ka starbucks. vispaar diivaini,ka latvijaa nav,jums tur dereetu sasparoties un atveert!! :)
Ir diezgan uzņēmumu, kuri pārdod savas franšīzes. Laba lieta, jo viss ir gatavs - stratēģijas, produkti utt., atliek iemaksāt franšīzes cenu, kas uz termiņu, investēt minimālo nepieiešamo un tad no apgrozījuma atdot %. Ja bizness aiziet, tad ir wii.
Apgaismojiet lūdzu nezinīti, kas tajā Starbucks ir tik īpašs, ka tas tiek regulāri minēts kā lielais wow? Tur ir kāda īpašā, dārgā dzīvnieciņu izkakāto pupiņu šķirņu kafija, kas nekur citur nav sastopama vai vienkārši ir stilīgi teikt, ka tas ir kaut kas dikti labs? :)
Rīgā arī taču Costa taagd ir! Arī var franšīzē pieskaitīt.
Es arī esmu starā par Starbucks! Tur ir manām garšu kārpiņām tīkama kafija un ne tikai!! Katru reizi, kad ciemojos ārzemēs meklēju šo kafe-veikalu, un sapērku gardas lietas! :)
Jāpiekrīt Abalone.
Cik esmu pagātnē tur pirkusi kafiju,garša tāda pati kā visur citur,tik vien prieks,kā ar stilīgu lielu krūzi vazāties pa pilsetu. :D
DIO, nē, tam uzņēmumam, kas mani interesē, ir % no apgrozījuma. Drīzāk attur minimālā investīcija, kas ir pārāk liela, jo, visu nepieciešamo sarēķinot, tik daudz nav nepieciešams.
Es arī biju saklausījusies, cik visas par Starbucks fano. Ar lielu nepacietību ārzemēs gāju uz to un...vīlos. Protams, kafija laba, bet nekas tāds wow. Man liekas tāda pati kā Costa. Nu un ka mazāk dzērieni - es tāpat katru dienu neeju, lai apniktu šie, kas ir piedāvājumā.
Par Starbucks nemaz neesmu sajūsmā. Dārga kafija, kas garšo tāpat kā citur. Iespējams, es neko nerubīju no kafijas, taču tā iestāde manī neradīja ne mazāko sajūsmu.