Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Piektdiena - 13!!!

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Labrīt Piektdienā Trīspadsmitajā! :D

Man šodien jābūt labai dienai, neskatoties uz datumu, jo mana "piektdiena 13" bija jau vakar un nedomāju, ka šodien notiks kas ļaunāks par to, kas jau ir noticis! :)
Taču sliktajās lietās ir arī sava labā puse - noskaidroju, ka darbā man strādā ļoti forši cilvēki, kuri ir gatavi palīdzēt pat tad, ja es to nelūdzu! :) Tas lika vakar beidzot pasmaidīt! :)

Jauku Jums piektdienu - 13 - lai notiek šodien labas lietas un "apgāž" visus stereotipus par šo datumu! ;)
13.07.2012 08:39 |

Reitings 129
Reģ: 27.08.2011
Tiešām piektdiena 13.
Puisis vakar jau brīdināja, ka šodien ilgāk sanāks darbā sēdēt iekavēto biļešu dēļ, diemžēl to, ka pēc darba aizies pietempties un mājās ieradīsies vien ap pusnakti, to viņš aizmirsa biebilst...
14.07.2012 03:03 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Man piektdien 13.tajā sanāca 'forši pastaigāties un atnākot mājās uzzināt to,ka man ir no soms izkritusi dzīvokļa atslēga. Aaaasoooom. Gandrīz raudāju, jo vienīgā atslēga un tā. Bet gāju meklēt un pēc kādas stundas ejot pa iepriekšējām pēdām, tomēr atradu. fuuu
15.07.2012 09:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits