Sveikas!
Man te ir dažas neskaidrības.
1) Vai tiešām man ejot pieteikties uz katru augstskolu ir jāņem pa 4rām fotogrāfijām??
2)Vai ja es samaksāju par to dokumentu noformēšānu,es varu pieteikties uz vairākām vietām?
1) Vai tiešām man ejot pieteikties uz katru augstskolu ir jāņem pa 4rām fotogrāfijām??
Atkarībā no augstskolas, ieteiktu sekot tam, ko katra raksta savā mājaslapā. Piemēram, par LU lasīju, ka uz vietas jāfotografējas, kad iesniedz pieteikumu, bet tā, ka es apstiprināšu pieteikumu sev tuvākā augstskolā, tad to var izdarīt arī vēlāk.
nu tad ej visu trīs skolu mājaslapās un lasi peiteikšanās noteikumus!!! neviena šeit viņus no galvas nezina! vai zvani uz 1188. Domā, ka Tev universitātē visu šitā ar karotīti baros iekšā?
Sigy, es tā sapratu, ka jānes vienkārši visi dokumenti (atestāts, sertifikāts, sekmju lapa, personu apliecinošs dokuments un, ja tev ir kaut kādas olimpiādes, zpd konferences vietas, ko tur ņem vērā, tad tos arī).
Ā, mana atbilde bija par vienoto pieteikšanos (bez tam es iešu apstiprināt pieteikumu ne tur, kur vēlos mācīties, bet tur, kur tuvāk), nevis, ja iet uz katru augstskolu atsevišķi - tur jau savi noteikumi ar visām bildēm utt., ko var atrast katras augstskolas mājaslapās.