google:
Kāpēc jūs izvēlējāties mūsu kompāniju?
Jums ir idiots? I nosūtīja CV studijām vairākās vietās. Kur būs veidot ātrāk un izdevīgāk - tas ir labi.
Divi. Ko jūs domājat, kāpēc mums vajadzētu izvēlēties jums?
Darbiniekus jums vajag? Nu šeit es esmu. Darbinieks. Ka man būtu jāizvēlas, ja vien tāpēc, ka es esmu acīmredzot gudrāki par visiem, kas ir applūst ar šiem jautājumiem ir standarta stuff. Un gudrāku nekā jums, starp citu, jo es nekad nebūtu šādas stulbi jautājumi netiek uzdoti.
Trīs. Cik lielu algu jūs vēlētos saņemt?
2.500.000 $ gadā par prezidentu ASV. Kas tas par jautājumu? Protams, es vēlos saņemt tik lielu algu, cik daudz jūs varat maksāt man. Tikai tāpēc, ka jūs joprojām nebūs jāmaksā. Tad nekas dižoties. Anyway, izvēle man: tu saki cenu, es saku - piekrist vai ne.
4. Kāpēc jūs atstāt savu iepriekšējo darbu?
Pieņemsim, ka es atbildēšu godīgi: zema alga vai karjeras attīstībai trūkums, vai bezcerību, vai nav galā ar komandu, vai arī nepatīk suņu galvu. Tā, kādi? Jūs nezināt, ja es nāk kopā ar savu priekšnieku, darbiniekiem un viņu suns. Un nebūs zināt, kamēr jūs mēģināt
Pieci. Kam tu sevi redzi pēc 5 gadiem mūsu uzņēmumā?
Lūk vēl viens jautājums: kādi ir uzņēmuma plāni nākamajiem 5 gadiem? Neviens no šiem? Tātad, ja jūs nezināt, ka jums būs pēc 20 gadiem, vai uzņēmums un kāda niša tā plāno veikt, es-tu zini tas, kā?
6. Kādi bija Jūsu sasniegumi iepriekšējās darba?
Kopsavilkums par nepietiekamiem līdzekļiem. Oh well. Es strādāja fine, un tika galā lieliski ar saviem pienākumiem. Tas ir - sasniegums! Man ir pievilt jums: ar labo vadību un labu darbu neviens sasniegumi nevajadzētu būt! Mums ir jāstrādā, nevis ciest bullshit un sasniegt augšu!
7. Kā jūs vēlētos redzēt savu priekšnieku?
Es gribētu redzēt viņu nav. Nopietni, nav atšķirība, man, kā tas izskatās.Galvenais ir tas, ka viņš bija galva: tie, kas var pienācīgi un skaidri formulēt problēmu. Un pārējais, pat ja tikai sarkanā krāsā uz balta truselyah capybaras apceļo birojā
Astoņi. Kādas ir jūsu priekšrocības?
Arfa, es zinu, kā spēlēt un spitting par 15 metriem. Ja jums manu kvalifikāciju, tad tas tiek uzskaitīts kopsavilkumā. Ja Jums ir nepieciešams kaut kas cits - kaut ko par to un jautāt. Un, ja jūs nezināt, ko jūs vēlaties un kas jums šeit, piedodiet, nevaru palīdzēt. Formulēt netiešas un neskaidrs vēlmi - tas ir jums nepieciešams psihiatrs.
9. Kādi ir jūsu trūkumi?
Nu es dziedu tenors, kaimiņi sūdzas un teica pie konservatorijā - talantu. Šeit atkal, kad es ēst zupu ar karoti liekšķere uz sevi, un nevis no mums pašiem!