PĒDEJĀ MANA DISKUSIJA!!!!

Reitings 149
Reģ: 12.10.2011
Man ir tieši viena diena laika un es nekādi nevaru izvēlēties, uzrakstiet, ko jūs studētu(kas ir visperspektīvākais) Es zinu, ka man pašai ir jāizlemj, bet man patīk visas šīs studiju programmas :(((( Man sāksies panika :D (visas ir RTU)

Uzņēmējdarbība un vadīšana
Ekonomika
Starptautisko ekonomisko sakaru organizēšana un vadīšana
Muitas un nodokļu administrēšana
Uzņēmējdarbības loģistika
Cilvēku resursu vadīšana
Visaptverošā kvalitātes vadība
Vadībzinātne un ekonomika

Man tiešām patīk VISAS, es pat 3 nevaru izcelt, tas ir drausmīgi, kāpēc nevar būt viena studiju programma ;(

PALDIES JUMS!!!!:)
Un, aks jūs izvēlieties kādu, uzrakstiet kāpēc!
10.07.2012 14:06 |

Reitings 158
Reģ: 18.03.2009
Dace! Neuztraucies, skatās tikai divus - labākos eksāmenus :)
Par programmām - vairāk domā, kas pašai interesē, jo no šīm nu nav tāda viena nenormāli perspektīvāka par citām. Tāpat darba tirgū viss būs vairāk atkarīgs no tevis pašas un mazāk no tā, kādu konkrēti programmu esi beigusi. Un ļoti daudzi priekšmeti sakrīt visām šīm programmām, tikai tie specifiskie atšķiras. Tas arī tev jāizdomā, kas tev vairāk interesē un kādā jomā labāk gribētu strādāt. Ja konkrēti to vēl nevari saprast, tad es drīzāk ieteiktu ņemt kaut ko vispārīgāku un mācību gaitās jau tad vieglāk izlemt, kura joma ir tā, kas visvairāk saista. Nu, protams, tev jāmēģina arī tagad kaut ko izlemt, bet jādomā, kas pašai vairāk interesē, nevis, kas tur varbūt kādam šķiet perspektīvāks, jo daudz studentu ir beiguši un mācās vēl joprojām visās šajās programmās, tā kā viss turpmākais ceļš ir atkarīgs tikai no cilvēka paša.
14.07.2012 01:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits