Man ir abi, vienu centos nopārdot, bet apnika :D
Man Maybelline gaišais tonis der labāk pavasarim, vasaras sākumam, Garnier par tumšu bija, bet tagad tieši laikā. Abiem pa virsu lieku Essence balto pūderi un āda matēta līdz vakaram :)
Maybelline viennozīmīgi labāks. Uzklājot Garnier sajūta, ka seja pārklāta ar plēvi, spīd kā pankūka un neelpo. Iespējams sausas ādas īpašniecēm patīk, bet, ja sejas āda kaut nedaudz taukaina, tad tas krēms ir murgs.
Esmu mēģinājusi abus- gan Garnier, gan Maybelline. Mana izvēle viennozīmīgi maybelline. Garnier BB krēms ir 1) ļoti taukains; 2) uzklājot uz sejas, izskatās kā maska, šausmīgi nedabīgi; 3) pat visgaišākais tonis ir diezgan tumšs.
Maybelline atkal tāds baigi foršs, piedod sejai tādu smuku mirdzumiņu, izskatās dabīgi, arī maskē sīkas problēmiņas. :))
Penelope, viena kompanija nenozīmē, ka viens produkts . Bioderma arī ir loreal , bet tomēr vinu krēmi atšķiras no garnier :)
āzijas tirgus bb ir vairak kā tonālie, bet garnier un maybelline es saucu par tintēto mitrinatāju . Laba lieta, bet tomēr tas nav BB :)
man patīk maybelline. bet nevaru būt pilnīgi objektīva, jo garnier man bija par tumšu .
Čau, čau.
Nesen iegādājos Garnier BB, pāris reizes uzliku, bet jūtu, ka ir pa taukainu, jo pašai āda ir stipri taukaini.
Gribu piedāvāt kādai iegādāties. Atdošu pa 2 Ls. Kā jau minēju, esmu lietojusi 2 reizes, tā kā tūbina vēl ir praktiski pilna.
tomēr nevar salīdzināt ar madaru, tas man ir absolūtais favorīts. pašai tagad ir maybelline, bet patiesmu iedomājusies, ka man no tā netas pumpas, nezinu vaitā patiesībā ir :D madara ir daudz vieglāka.