Nu es, piemēram, neuzksatu, ka solārijs, mākslīgi nagi, skropstas ir nepieciešamība. Ir gana daudz skaistu bālu meiteņu, kas uz to sanāk, ka ietaupa pie reizes arī nekaitē veselībai. Un ja ir tik sūdīgi nagi, lai katru nedēļu liktu citu kārtu, tad jālieto vitamīni, nevis problēma jānoslēpj. Un man, piemēram, nagi aug ļoti ātri, lai pēc nedēļas jau būtu vairāk kā labi atauguši. Un ir nereāli daudz sieviešu, kurām jau tajā trešajā nedēļā nagi tā atauguši, ka šķiet var nogriezt lieko un nags būs ok, bet nē - vajag 3 stundas tupēt salonā, runāt ar svešu sievieti par kurpēm, lai atkal būtu "skaisti"
Un tās mākslīgās skropstas šķiet vairāk sievietes padara par neglītām kā skaistām.
Man tā nešķiet mērīšanās ar krāniem, bet gan racionālisms, ja vēl sejas tīrīšanas, masāžas, vaksāciju es saprotu, tad to mākslīgo kultu gan nē.
Skaistumkopšana ir to, kas skaists padarīt skaistāku, nevis visur pielīmēt klāt, lai no skaistuma paliek piks čiks. Tas ir slinkums, nevīžība, izšķērdība.
Jums nav apnicis būt atkarīgiem no kāda? Ārprāts, man nagu meistare paņēma atvaļinājumu un nu man jāstaigā ar briesmīgiem nagiem :D Un jāveido cosmo 5 diskusijas par to, kura meistare nu mani pieņems.