Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pamaniju.

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Tatad ta. Dzivoju Anglija. Ka jau visi zin sheit ir ljoti letas drebes un viegli nopelnama nauda.

Laikam varu saukt sevi par shopaholikji. 4 meneshus atpaklaj nopirku lielo sienas skapi, ar 3 spoguljiem lielajiem plauktiem un visu ka pienakas.

Un katru reizi kad garlaiciba nomac eju iepirkties, vainu tas ir internets, vai centra, vai citreiz aizraucu uz kadu citu pilsetu. BET ir paris bet. Pedejo reizi parvacoties man bija divi chemodani ar apaviem, un divi chemodani ar lupatam. Tagad, man ir parbasts lielais sienas skapis, visas malas stav kurpes, kedas, ieshljuucenes. Manaa skapii ir viss ko var veleties, sakot ar prostam maikam ikdienai, beidzot ar kleitam, shaketem, dzmeperiem. Vardu sakot visu tur var atrast. Gan krasas saskanjot gan nesakanjot.

Tatad. Divas nedeljas atpakalj mani atlaida, un es joprojam turpinu teret naudu. un nevaru apsaties. ieraugu kko, vajag. iedomajo kko vai ieraugu kadu bildi kas patik - vajag. Atrodu un noperku. Mans skapis butu vertejams tukstoshos.

Es nesaprotu, vai man tas arejais izskats tik daudz nozime vai man vnk patik pirkt visu laiku kko.

Es nemaz nezinu k oar sho gribeju teikt. laikam vienkarshi pajautat, ka lai tiek gala ar velmi iepirkties. Ka ieskaidrot sev ejot garam skatlogam ka man to nevajag. Ka ir labi tapat.
06.07.2012 00:57 |

Reitings 710
Reģ: 24.11.2010
Kur tad tu Anglija pelniji viegli naudu? :D:D
06.07.2012 01:00 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
iedvesmojies no filmas šopaholiķes atzīšanās :D
bet ja nopietni,tad man plānotājā ir sarakstiņš ar lietām,ko man gribās un,kas,manuprāt,ir svarīgas.
kā man ieskaita naudiņu,tā uzreiz nopērku kaut ko no saraksta. un tad pievelku klāt ķeksīti, sajūta ļoti feina ;)

domāju,ka mans skapis īpaši neatpaliek,bet šobrīd sāku ķerties klāt kosmētikai :D
06.07.2012 01:02 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Izrevidē skapi, sabildē drēbes, pārdod ebaya. Būs nauda, skapis tukšāks.
Ja atlaiž no darba ,tad ir dimbāāā... Vajadzētu naudiņu pietaupīt. Neej uz veikaliem.
06.07.2012 01:03 |

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
Drīz nauda izbeigsies un nopirkt neko nevarēsi, tad arī šī iepirkšanās beigsies. Ja vien tikpat ātri neatradīsi jaunu darbu.
06.07.2012 01:03 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Kad nebūs ko ēst, tad arī nepirksi vairs neko :D
Bet ja nopietni, tad vienkārši neej iekšā veikalos, pat ar domu kaut ko paskatīties.. vienalga neej iekšā. Stiprini taču savu nostāju, pierādi sev, ka vari naudu notērēt kam noderīgākam nevis lupatām..
06.07.2012 01:06 |

Reitings 6947
Man bija tieši tāda pati situācija ar pirkšanos, bet es kā darbu pazaudēju, es visu naudu taupiju, pilnīgi neko lieku nepirku. Un tāpat bija grūti. Jo reizēm jaunu darbu nav tik viegli atrast. Un tad sanāca tā,ka dabūju darbu, strādāju,atkal viss bija ok, bet es jau biju pieradusi pie tā,ka negāju šopingos, nepirku liekas drēbes. Vispār nepirku drēbes. Es vienkārši pārstāju pirkt drēbes. Un tagad ir tā,ka pēdējo 9 mēnešu laikā esmu nopirkusi tikai 1 bikses, pastaliņ kurpes un puszābakus. Viss.
Un esmu apmierināta :)
06.07.2012 01:08 |

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Sirsnina - tas bija domats ta ka Tu par savam 5cam dienam nedelja (5dienas 4tras stundas ) nopelni savus 310 poundus. Un darbs nebija no grutakajiem. Taka bija viegla nauda :)

Nu tur jau ta lieta, ka ta nauda pagaidam nebeidzas, bet es redzu iznakumu, ka kkad jau vinja beigsies, bet nuu nevaru apstaties, mierinu sevi ar domu, ka zin vasara, gribas jaunus svarcinjus, jaunus shortinjus un ta vinji tur kraajas :( ahh

Monro - es ari gaidu to bridi kad bushu apmierinata noperkot sezonas sakuma kko nepieciehsamu un vairak neko.
06.07.2012 01:23 |

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
Man tas pats :D Tikai mani nav atlaiduši no darba,tfu,tfu,tfu. Sākumā bija ļoti traki ar iepirkšanos. Skapis plīst no drēbju daudzuma,bet tad es atvēru to skapi vaļā un sapratu,ka puse no drēbēm joprojām pat ar cenu zīmēm vēl stāv! Ne reizi nav vilktas,bet es tik jaunas un jaunas pērku. Pie tam,nedomāju,ka tev baigi ir,kur visas tās drēbes vilkt,ne? :D Iesaku,kad zini,ka brauc uz centru,ieliec makā 30paundus un ne vairāk. Neko nevarēsi nopirkt.
06.07.2012 01:23 |

Reitings 66
Reģ: 28.05.2011
Nonēsā tās drēbes, kas tev ir. Vismaz vienu sezonu vari atļauties neko jaunu nepirkt, ja jau tev ir lielais sienas skapis, tūkstošos vērtējams. Atradīsi jaunu darbu - varēsi kādu daļu no apnikušajām un nonēsātajām drēbēm mest ārā un atbrīvot vietu jaunām! :)
06.07.2012 01:25 |

Reitings 6947
Kei,kas tev tas par darbu ? :D
06.07.2012 01:57 |

Reitings 819
Reģ: 29.01.2009
Man atkal pilnīgi pretēja "problēma" . Nekad nevaru atrast kaut ko, kas man patiktu.
06.07.2012 02:05 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Man nekad nekas nepatiik veikalaa.. Draugs aizved uz lielu shopingu saka ej izveelies ko gribi a es kaa mujlkje vazaajos un neko nenopeerku..nekad neko neatrodu un draugam tas nepatiik:(
06.07.2012 09:24 |

Reitings 8272
vnk neej ieksha veikala un viss. ej garam. man ari shi problema reizem skar, bet ta ka es tagad dzivoju cita vieta, kur vismaz lielaki veikali ir prom no manam acim, tad vieglak paliek :D
06.07.2012 09:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
agrak nevareji neko nopirkt, un tagad gluzi ka cilvekam pie bada gribas sarit!
06.07.2012 09:59 |

10 gadi
Reitings 1698
Hmm, es parasti gribēdama nevaru tik daudz drēbes nopirkt, jo vienkārši maz kas nepatīk. Bet ja reiz iepatikās, tad gan - nopirkšu, pat ja ir pārāk dārgs :D Īpaši tas attiecās uz apaviem. Tas gan nenotiek tik bieži, tā kā neuztraucos par to :)

Bet Tavā gadījumā Man liekas, ka Tev tā vazāšanās pa veikaliem ir vienkārši veids kā aizpildīt brīvo laiku. Ja Tev būtu daudz kas darāms - darbs, mācības, kursi, vēl kaut kas, tad vienkārši nebūtu ne iespējas katru dienu veltīt laiku šopingam, nedz arī vēlmes nogurušai kaut kur vilkties. Es Tavā vietā, ja reiz ir naudiņa, atrastu sev kaut kādu interesantu hobiju, varbūt Tev patīk kkāds sporta vieds, iespējas ir milzīgas. Pirmkārt, tas prasīs ieguldījumus, un drēbēm vispār mazāk paliks un, otrkārt, aizpildīs Tavu laiku. Kā arī, varbūt nemaz nebūs tik lielā interese pavadīt laiku, staigājot pa veikaliem, ja ir kas cits interesants un aizraujošs darāms :)
06.07.2012 10:04 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
izklausās pēc apsēstības... lai gan man skapis nav tukšāks, taču nevaru teikt, ka esmu ikdienas šopaholiķe un apsēsta... gadiem pirktas mantas, nemainīgs stils, laba kvalitāte..

man liekas, ja cilvēks iekrīt kādā apsēstībā, viņam ir vēlme ko kompensēt (vairums gadījumu, ta ir vientulība), piemēram, arī tavā gadījumā izklausās, ka esi vientuļa, un tas šopaholisms ir kā glābiņš tev..ieteiktu ieviest hobijus, kas sagādā prieku , aizstāj vientulības sajūtu, pārnākot mājās no darba un nerada vēlmi, ķert maku un skriet iepirkties..un protams visu pirms atrast jaunu darbu.
06.07.2012 10:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits