Pārdomas

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Sarakstījos ar vienu puisi.Gājām uz to,ka vēlamies abi attiecības un ir mums tā saskaņa,līdzīgi raksturi utt. Taču pēc kāda laika vnk sapratām,ka ir vairāki šķēršļi,kas mums liedz būt kopā.Galvenais no tiem - attālums,diemžēl.
Tik ilgi sarakstījāmies,tāda saskaņa bija,foršas sarunas..bet tagad,kad abiem ir apziņa,ka vnk nevaram būt kopā,kaut kāds tukšums iestājās sirdī...skumji palika!
Jums kādai ir tā bijis,ka viss forši,bet tad saprotat,ka nevar viss līdz galam sanākt,ka katram jāiet savs ceļš,tad tāds iekšējs tukšums?
04.07.2012 22:13 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja lv...kads rads /draugs nebrauc uz to galu
un vel jau ar stopiem var atbraukt, palikt ilgaku laiku...iekrat biletei naudinu, tad padzivot kadu britinu pie otra.
ja grib, tad visu var(gandriz)!
05.07.2012 01:08 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Mīlestībai nav šķēršļu un nemaz nevajag. Ja mīli, skrien ! Ehh esi putns ! Lido pie savas mīlas :)
Ahhh es esmu pārņemta ar gaisīgām mīlas jūtām un laimi. :)
Visi mīlnieki apvienojās.

Sombrita, es arī esmu UK. 2 gadus jau. Un man Latvijā ir cilvēks, ko mīlu 4 gadus. Mēs neesam kopā. Bet. Es pirmdien braucu atpakaļ uz LV, pārceļos atpakaļ, pavisam. Un jā. tieši tā cilvēka dēļ :)
05.07.2012 01:10 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Tad nebija lemts Jums. Ja būtu, attālums tik vienkārši neizšķirtu. Lai veicas atrast vēl tādu, taču, lai nav tik neaizsniedzams ; )
05.07.2012 01:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits