Arī es pazaudēju savu labako draudzeni pirms pieciem gadiem. Diemžēl tagad jāatzīst, ka tā bija greizsirdība, jo man parādijās puisis, kurš patika arī viņai. Viņa nevarēja pārdzīvot, ka viņš neizvēlējās viņu. Lieki piebilst, ka pazaudēju draudzeni, bet ar puisi kopā bijām 4 gadus. Mana pirmā mīlestība. Bet vēlāk sapratu, ka mums bija diezgan liela sāncensība, bet vairāk no viņas puses. Uzskatu, ka abas esam simpātiskas, bet draudzene vienmēr gribēja pārspēt ar izskatu(mati, apģērbs utt.) Toreiz vēl nepamanīju to, bet vēlāk, kad sākās ar to puisi, tad gan tā sāncensība bija labi redzama. Kontaktus neuzturam joprojām. Nesen uzzināju, ka viņai puisis nomira, pazvanīju, lai izteiktu līdzjūtību, bet viņa pretī uzbrauca, lai beidzu interesēties par viņas dzīvi, viņai viss ir kārtībā, lai uztraucos par savējo. Tā ka diez vai mums vairs būs kādas draudzīgas attiecības.
Bet ir divas labas draudzenes no bakalaura gadiem. Ar vienu tiekamies diezgan bieži, sazvanāmies bieži. Ta ka viena par otra notikumiem dzīvē visu zinām. Otru satieku retak, jo dzīvo citā pilsētā, bet kontaktus uzturam.
Vēl vienu draudzeni pazīstu jau 14-15 gadus. Visus 12 gadus skolā draudzējāmies. Satiekamies divas reizes mēnesī un no sirds izrunājamies, sadomajam kaut ko jautru darīt.