hey, ja man jāmaina pase, man tagad veco paņems uzreiz nost, ja? man tiks dota kaut kāda izziņa pases vietā, jo,piemēram, gaidu paciņas pastā, tāpat arī, pērkot alkohol, bieži prasa pasi. esmu apjukusi. :D
ja tev vecajai pasei nav beidzies derīguma termiņš tad tev viņu vēl neatņems kamēr taisīs jauno pasi. man tā bija. Bet ja ir beidzies termiņš jau vecajai pasei tad nezinu ;)
Neņem gan pasi nost. Ja termiņš vēl ir, tad atstāj. Šodien kā reizi vīrietis bija PMLP taisīt gan pasi, gan ID karti. Veco atstāja, kamēr jaunā būs gatava. :) Ja termiņš beidzies, tad gan savāc. :)
Tad sanāk, ka ja man ir beidzies termiņš man to pasi atņems? Es viņu nevarēšu paturēt? Vnk uz klubiem negribēsies jauno ņemt, labāk ar veco staigāt un nesatraukties, ka pazudīs..
Less, kā tad. :D :D Tā jau nu cilvēki nedzīvo ar divām pasēm-jaunā un vecā!
Uztaisi ID karti, nebūs jāuztraucās,ja pazaudēsi, ērti ielikt makā, tik pat liela,cik bankas karte.
Cik ilgā laikā var uztaisīt to ID karti un cik maksā?
pirms aizbraucu no LV aizmirsu to izdarīt, bet tagad, kad braukšu ciemos vajadzētu to obligāti izdarīt.
Volcom, paldies :)
A cik ilgāk laikā var uztaisīt? Arī ID kartei var piemaksāt vairāk, lai ātrāk uztaisa.
Bet reāli tas pats jau sanāk, man pase izmaksāja 15ls un ja ID karte 10ls, tad jau ir tie kopā 25ls. Kaut ņem atsevišķi vai abus reizē.
Man jau liekas,ka atsevišķi ID karte maksā 15ls, derīga 5 gadus.
Man bija tā,ka pase bija gatava nākamajā dienā, bet karte bija jāgaida kādas 2 nedēļas. Nezinu,vai ID kartēm pieejams paātrinājums.