kamēr gaidu The Vampire Diaries, kas būs tikai oktobrī un Slēgto skolu kkas ir jāpaskatas. Mans mīļākais seriāls Desperate Housewives ir beidzies, nezinu ko lai paskatās. Iesāku skatīties True Blood, bet pēc pirmās sērijas man likās kkāds tizlums, galīgi neaizrāva. Ir vērts skatīties tālāk? Tāpat iesāku to How I Met Your Mother, bet arī neiazrāva, kaut gan daudzi saka, ka esot labs.
Nip/Tuck līdz kādai sezonai rādīts pa tv? to varētu paskatīt, zinu atceros laikam tur kur sagraizīja to darudzenīti un viņa vairs negribēja draudzēties ar Kristianu.
Man visiem skatāmajiem seriāliem ir pārtraukums :D Ļoti gaidu, kad atsāksies Revenge un Once upon a time.
Labi, ka Suits sākās otrā sezona. Vismaz kkas ko paskatīties. :)
Nip/Tuck līdz kādai sezonai rādīts pa tv? to varētu paskatīt, zinu atceros laikam tur kur sagraizīja to darudzenīti un viņa vairs negribēja draudzēties ar Kristianu.
Es pa TV skatījos laikam tikai pirmās 2 sezonas. Imdb.com paskaties episodes list, pēc tā var saprast, cik tālu redzēts. Un tagad skatos nākamās sezonas.
True blood pirmās sērijas es vispār skatījos ar kādiem 3 piegājieniem :D pirmās sērijas IR sviests un man nepatika, bet visi tā fanoja, ka piespiedu sevi skatīties tālāk un ar laiku baigi iepatikās :)
Pa Sony entertainment vienā vakarā redzēju Mistresses, baigi interesants seriāls likš, bet nevaru atrast nekur, kur angļu valodā ir online un torrentos seed'eru nav. :(
The Pretty little liars arī tīri ok seriāls.
Pretty Little Liars, Jane by Design, Revenge, emem, daudzus skatos vai skatījos, bet tagad nevaru atcerēties.
mana šī laika apsēstība ir Bones. mīlu, mīlu to seriālu un labprāt strādātu to profesiju par ko strādā pati Bones, bet Latvijā, man šķiet, ka tādu nevar izmācīties