Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Serums, fluīds un krēms.

 
Reitings 48
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Vai kāda mani var apgaismot un pasptāstīt, kāda ir atšķirība starp serumu, fluīdu un parastu krēmu?
04.07.2012 08:44 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Re, kur citāts:
"Sejas krēms ir ikdienai paredzēts kopjošs produkts, līdzīgi krēmiem ir arī fluīdi (vairumā gadījumu fluīds ir tas pats krēms, taču paredzēts citam ādas tipam, biežāk taukainai un kombinētai ādai.)
Varbūt esi ievērojusi, ka daudziem ražotājiem viens un tas pats produkts, piemēram, dienas krēms, ir pieejams divās, dažādās formās, kā krēms, tā arī fluīds. Šajā gadījumā (visbiežāk) fluīds ir tieši tas pats krēms, tikai šķidrākā izskatā un nedaudz mainītu sastāvu, kas pielāgots taukainai ādai. Savukārt šī paša ražotāja krēms ir paredzēts sausai un jutīgai ādai.
Tas ir biežākais iedalījums - viens līdzeklis sausai, normālai ādai (biežāks un treknāks (krēms)) un taukainai, kombinētai (šķidrāks un plānāks (fluīds))
Runājot par serumu, tas nav ne krēms, ne fluīds, serums ir KONCENTRĒTAS kopjošās vielas, kas paredzētas kādas noteiktas problēmas novēršanai, piemēram serums kas noņem nogurumu; serums, pret pietūkumu; serums ar liftinga efektu utt. Serumus klāj zem parastā ikdienas krēma, pēc sejas tonizēšanas "
04.07.2012 08:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits