Pati bildinaju!

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Isuma - apriebas gaidit, kad beidzot tiksu bildinata, un vakar vnk paprasiju - "nu tad mes precesimies?!" un sis teica "Ja!" Esot jau skatijies man gredzenu, bet nekadi neesot varejis to bildinasanas pasakumu saorganizet, jo nav nekads romantikas iemiesojums.:D Ta nu mes "sarunajam", ka japrecas, un rit iesim pirkt gredzenu. No vienas puses stulbi, ka nebija ka biju iedomajusies, ar pukem, parsteigumiem un prieka asaram :D, bet no otras puses, prieks, ka var kerties pie kazu planosanas.:)
Varbut pat, ka vins ta ari nebutu sanemies, ja es pati nebutu uzplijusies.:D
03.07.2012 23:24 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Eh, sakārdinājāt mani... :D tik ļoti patīkami apzināties, ka viesu nams+ēdināšana mūsu gadījumā būs bez maksas, tāda summa ietaupās
04.07.2012 15:55 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Manuprat nav svarigi vai dargas kazas, vai kads var atlauties nelielas.Butiski lai ilga un laimiga lauliba. Ja precetos tikai tie kas var atlauties sikaas kazas , nez .... Un brinities ka LV ir cilveki kas var svetkus pa leto sev uzveidot ir nu berniskigi.
04.07.2012 15:57 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
member, es nesaprotu, tev traucē tas, ka piparene vai kāda cita, grib sev, kā tu tās sauc "šikās kāzas"? Banalitātes par to ilgo un laimīgo laulību vispār ir nevietā, jo kāzas netiek rīkotas tādēļ lai kaut kādā veidā ietekmētu turpmāko kopdzīvi un tās kvalitāti. Es ļoti labi saprotu tās, kuras negrib vienkāršas kāzas, jo ideālajā gadījumā šāda diena ir tikai viena dzīvē un cik gan mūsdienās vienkāršam cilvēkam ir iespēju uzrīkot greznas svinības? Dzimšanas dienu taču nez vai svinēsi tikpat koši kā kāzas, ja vien neesi slavenība? ;) Nu tad lūk, perfekta iespēja šo vienīgo dienu nosvinēt tā, kā esi kaut vai bērnībā sapņojusi, pat ja tajā sapnī ietilpst nereālas lietas, kas izmaksā dārgi.
04.07.2012 16:02 |

Reitings 1487
Vispar vina saka brinities ka kads LV nevar atlauties sikas kazas,palasi.Ta jau nebiju
04.07.2012 16:05 |

Reitings 1487
Es laikam nekādi nesaprotu, kā var kāzas uztaisīt pa 1000 Ls, ja vien tās nav kāzas divatā.

member, nu, tad good luck!
brālis paspēlēs mūziku, māsa pafočēs, mamma kleitu un uzvalku uzšūs, gan jau desu un majonēzi veikalā pa brīvu iedos...

Manuprat loti nesmuka attieksme.
04.07.2012 16:08 |

Reitings 535
mūsu topošajās kāzās būsim tikai mēs ,bērni un mūsu vecāki un mans brālis ar sievu .
Būs kaut kas netradicionāls ,bet īsti vēl nezinām kas bet ne tā kā visi
man šīs nebūs pirmās kāzas un viņam ar ,tākā varam mierīgi bez uzvalkiem un princeškelitām :)

10 gadi
Reitings 10290
member, Tu lasīt neproti vai tev ir uztveres problēmas??? (es domāju, ka 2.)

man vienkārši nav skaidrs, KAAAA to izdarīt, jo, lai kā es rēķinātu, man 1000 nu nesanāk.
beidz man piesieties!!!!!

ja Tu nevari atļauties, tas nenozīmē, ka citi nevar.

un acīmredzot, ka Tev NAV NE MAZĀKĀS sajēgas par kāzu izmaksām, jo, lai nosegtu vārdu ŠIKS, vajag ļoooti daudz banknošu.

Reitings 535
man kāzas bija 2006 gadā un 1500ls bija uz 30 cilvēkiem un ne šikās kāzas ,bet vidējas
04.07.2012 16:11 |

Reitings 1487
man vienkārši nav skaidrs, KAAAA to izdarīt, jo, lai kā es rēķinātu, man 1000 nu nesanāk.
beidz man piesieties!!!!!

ja Tu nevari atļauties, tas nenozīmē, ka citi nevar.

Kad es tev atbildeju ka tas iepejasm tu saki nirgaties. LOTI NESMUKI !!!!!!
04.07.2012 16:16 |

Reitings 1487
a Tu nevari atļauties, tas nenozīmē, ka citi nevar.

un acīmredzot, ka Tev NAV NE MAZĀKĀS sajēgas par kāzu izmaksām, jo, lai nosegtu vārdu ŠIKS, vajag ļoooti daudz banknošu.

Ticu ka vajag daudz naudas,un tas ka tu vari dargas klazas atlauties nenozime ka citi kam mazaka rociba tagad neprecesies. Tapec nav janirgajas. :)
04.07.2012 16:18 |

10 gadi
Reitings 10290
kā Tu zini, ko es varu atļauties?? nekur neminēju, ka man būs dārgas, "šikas" vai vēl kādas?

ja Tev likās, ka ņirgājos-sorry!

man vienalga, kādas kāzas ir citiem, tāpēc ne par ko es neņirgājos.
04.07.2012 16:22 |

Reitings 6324
Es pat neesmu izlasījusi visu diskusiju, man šoreiz cits jautājums, zaķis ierunājās un mani ieinteresēja.
Vai vispār ir iespējamas kadas sveces, pūšamie vai citi draņķi, kas liktu odiem turēties pa gabalu, bet tiešām liktu?
Cik man tādi ir bijuši, neviens nav darbojies un es jau vispār esmu odu magnēts :D
04.07.2012 16:25 |

Reitings 1487
member, nu, tad good luck!
brālis paspēlēs mūziku, māsa pafočēs, mamma kleitu un uzvalku uzšūs, gan jau desu un majonēzi veikalā pa brīvu iedos...

Tu jau nenirgajie, nee .Tikai noveleji veiksmi no visas sirds.:D
04.07.2012 16:26 |

10 gadi
Reitings 10290
Tev ir kādi kompleksi???

Es biju domājusi par to, ka Tev šķiet, ka par neko nebūs jāmaksā.
zini, audums,degviela, alko, ziedi utt. arī maksā.

labi, nebur drāmu!
04.07.2012 16:28 |

Reitings 3350
Vienmer jau mes gribam ta un shitaa, bet dzivee viss iegrozas ta, ka tam jabut. Varbut tavs puisis nevareja sanemties tevi bildinat un tu tagad esi atvieglojusi vina dzivi un isteniba padarijusi vinju par kripatinju laimigaku! Ta pat ari tev ir atbilde uz gaidishanu! Apsveicu!
Mani mans draugs bildinaja restorana, bet gribeja slidotava, jo mes pirmo reizi satikamies slidotava. Tikai es vinam izchakareju visus planus, jo nesapratu, ko vins tik loti grib slidot, var tak atlikt! :D Vins nenocietas un nobildinaja mani restorana uz kuru es vinju aizvedu vinja varda diena. Viss bija tik skaisti isteniba, jo man nebija ne jausmas kur es vinju vedu (gandriz sanaca iet uz burgeriem), bet kads tur augsa salika visu savas vietas un mes iegajam vis vis vis skaistakaja restorana, kada esmu bijusi un taja vakara mes bijam tur vieni pashi! Pasutijam shampaniesha pudeli par godu vina varda dienai, bet isteniba tas viss bija domats man! Es vel nevareju saprast kapec vins tik jocigs un uztraucies un ta savu jaku vakteja, ka nedeva sievietei vinu pakarinat. Un kko didijas … Mani gruti pasteigt, jo parasti es jau visu nojaushu, bet atkal, viss notika ta, ka man nebija ne jausmas, neskatoties uz mana drauga uzvedibu!
04.07.2012 16:50 |

Reitings 1487
Tev ir kādi kompleksi???

Es biju domājusi par to, ka Tev šķiet, ka par neko nebūs jāmaksā.
zini, audums,degviela, alko, ziedi utt. arī maksā.

Ne tak, pat pagaidam preceties netaisos.Zinu ka masuks( masica) precejas. Kleitu pirka , bet nedargu. Ziedi no bazes, alko ari uz atlaidem.Torte neteica ka kazam, un bija daudz letak. Nu ta kaut ka.Degvielu senci sponsoreja . Tiesam super tusins 2 dienas, lauku majaas. Vienkarsi ja kadam nav tas naudas, nav gadiem jakraj, var smukus svetkus ari par bnelielam naudam saorganizet. Un tas nenozime ka lauliba bus nelaimigaka!!!
04.07.2012 16:51 |

Reitings 1487
Dominika, loti skaisti .Apsveicu :)
04.07.2012 16:53 |

Reitings 43
Reģ: 16.06.2012
mana pēdējā laika sāpju stāsts: bijām it kā kopā, kad mums bija 15,16 gadi, tādas skolas bērnu attiecības vien sanāca. pēc tam dažādas attiecības gan man, gan viņam, bet vienmēr kkā pievilkāmies. pēc skolas abi mazliet pastudējām, viņš aizbrauca laimi meklēt uz Eiropu, es uz otru pusi. un vienu dienu internetā čatojot nāk no viņa teikums "tu negribētu ar mani apprecēties?" ieminējos tikai, ka aizbraukšu uz pāris dienām uz dzimteni uz draudzenes kāzām.
no sākuma neticējās un vēl tik ikdienišķi sarunas laikā caur internetu pajautāja... tomēr no saviem vārdiem neatkāpās kādu pusgadu, sarunājām, ka uz Ziemassvētkiem dzimtenē tiksimies, apsolīja gredzenu un romantiku, visu pa smuko. taču pēc pāris mēnešiem atrada savā Eiropā sev tumšu meiteni, kuru arī nesen atveda iepazīties ar mammu. lūk, kā izvēršas nenopietni bildinājumi.
04.07.2012 17:00 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
apsveicu! drosmīga meitene :)

zinu gadījumu, kad bildinājums cilvēku aizbiedēja :D
04.07.2012 19:01 |

Reitings 23
Reģ: 29.06.2012
Member,
Viss, ko tu raksti ir ļoti jauki. Bet arī lai viss šis notiktos ir jābūt kādiem priekšnosacījumiem. Lauku mājas- ļoti jauki, bet man, piemēram, nav tādu vispār un pat nezinu kam tādas ir..( un domāju daudziem tā ir) Tāpat ar torēm- nu nez, pasūtīsi- man lūdzu tādu baltu, ar puķītēm, vēlams 2 stāvīgu un virsū, lūdzu, uzliekat figūriņu.. :) Degvielu nosponsorē - a ja par VISU VISU jāmaksā pašiem? Fotogrāfu arī var atrast- kādu draugu kur ok fočē, bet arī- ne visiem tādi ir, un ne visi grib apgrūtināt draugus/radus ar papildu pienākumiem. Un tā nu sanāk tā summiņa. Ziedi bāzē- es gan nezinu, bet līgavas pušķi, rotājumi mašīnai utt- tur arii? nez vai.. tāpat tam floristam jāmaksā, ja vien netaisi pats- vai arī atkal, nav attiecīgo kontaktu :D
04.07.2012 22:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits