Sveikas! Man ir problēma. Jāņu vakarā,mēs ar draugu pārgulējām,bet tobrīd man bija mēnešreižu pirmā diena,un es zinu,ka ja tajā dienā,nevaru palikt stāvoklī,tāpēc ļāvu lai beidz manī. Tad pēc 3 dienām,es drošības pēc nopirktu avārijas kontracepcijas tableti,un šodien man tek asinis. Man mēnešreizēm tagad vajadzētu būt tikai,20 datumos.. Kas noticis? Varbūt,kādai vēl tā ir bijis?
Tu ar tableti izjauc visu savu ciklu un pastāvošo sistēmu. Tas, ka sākās MR liecina, par tabletes iedarbošanos.
Turpmāk, ja tiešām esi neesi tik pārgalvīga un, ja kaut ko dari, tad ar pārliecību, lai nav jāčakarē sava veselība
Simbinja - mēnešreižu laikā olšūna jau vairs nav gatava uzņemt spermatozoīdu, jo jau ir pārsplīsusi. bet nav izslēgts, ka ir kāda patoloģija un ir nogatavojusies vēl viena olšūna.
Ļoti sen atpakaļ,es iedzēru tableti,un man normālā laikā parādijās mēnešreizes,tas nozīmē,to,ka olšūna jau bija apaugļota,tāpēc pēc tabletes iedzeršanas,šodien sākās mēnešreizes?
starpcitu, ja pareizi atceros pie iespējamajām blakusparādībām, manuprāt, ir pieminēta asiņošana... it kā jau pirms medikamentu lietošanas iesaka izlasīt to papīrīti, kas ir iepakojumā.
Ļoti daudzus gadus atpakaļ ar sanāca ko tādu lietot. Kkas arī nojuka, bija asiņošana kā mēnešreizes. Tagad viss ok nekādi gļuki nav, reizes ir regulāras.
Bet ja ir iespējams, tad labāk padomāt pirms rīt tās tabletes, jo nekas labs tas nav. Vēl neesmu pārbaudījusi vai tas nav ietekmējis auglību :-D
Ļoti sen atpakaļ,es iedzēru tableti,un man normālā laikā parādijās mēnešreizes,tas nozīmē,to,ka olšūna jau bija apaugļota,tāpēc pēc tabletes iedzeršanas,šodien sākās mēnešreizes?
wtf?
asiņošana ir blakusparādība, kas var būt un var arī nebūt. asiņošana neliecina par to vai grūtniecība ir/nav iestājusies. ir diezgan liela iespējamība, ka Tavs cikls tagad nobīdīsies vai kādu mēnesi mēnešreižu vispār nebūs.
nopērc testu vai aizej pie ārsta, lai uzzinātu esi vai neesi stāvoklī.
varētu teikt, ka asiņošana pēc AK lietošanas ir normāla parādība.
1x mūžā pašai ir nācies lietot AK. bija gan asiņošana, gan sačakarēts cikls.