sveikas, meitenes!
vēlos sniegt dokumentus maģistros uz "Karjeras konsultants un sociālais pedagogs" un "Vadības zinības," bet abos no tiem jāraksta iestājreferāts.
Pirmkārt, varbūt kāda var padalīties ar ideju, par ko apmēram es varētu rakstīt? Es jau 2vas dienas domāju, bet galva līdz ar izlaidumu arī ir atpūtā :D
Otkārt, es viņu rakstu tikai kā referātu? bet es jau iekļauju, kāpēc es gribu studēt umlt, vai ne?
vai tad tēmas nedod uz vietas?
es arī domāju stāties iekšā uz Speciālajiem pedagogiem un man baida referātu tēmas, jo neko iepriekš tādu neesmu mācījusies
maz...maz, nē, tēmas ir pēc brīvas izvēles :)
Spotorno, paldies, man patīk abas idejas :)
ja neviena vairāk neko neieteiks, tad tavas idejas noteikti noderēs! :)
Mums tas referāts jāuzraksta mājās un jānodod reizē ar dokumentus iesniegšanu :D
Lai gan varbūt pat es gribētu labāk tevis arakstīto variantu... Bet LU nav pa ceļam :D :)
Varbūt: Karjeras iespējas Latvijā cilvēkiem ar īpašām vajadzībām;
Ģimenes ietekme profesijas izvēlē;
+
Bet nu vispār pagājušajā gadā iestājos maģistros programmā Karjeras konsultants. Es izturēju pirmo nedēļu, jo tas, ko tur mācīja, bija tāds pīīī.... Droši vien jau man tikai tā likās, iespējams, bakalaurs ir prātīgāks.
Es jau patiesībā gribu mācīties tikai tāpēc, lai būtu savā darbavietā pirmā, kurai ir maģistrs! tad es būtu pati jaunākā un pati gudrākā :D
Jo tāpat jau to ziglītību nenovērtē :(
Man kādas 5 kolēģes stājušās maģistors, bet nu tā ar neviena nav pabeigusi...
es tiešām gribu vēl pastudēt, bet tikai un vienīgi budžeta vietā, tāpēc ceru, ka viss sanāks un izdosies :)
Es studēju par pirmsskolas izglītības skolotāju, par kojām nezinu, esmu liepājniece. pasniedzēji visi forši, studijas nav grūtas, visus 4 gadus mācījos klātienē un strādāju :)