brāļi un māsas

Reitings 68
Reģ: 14.04.2012
vai tām meitenēm kurām ir brāļi un māsas ,ir vieglāk atrast kontaktu ar pretējo dzimumu un sabiedrību ? iespējams ka tapēc neesmu atradis neko jo esmu vienīgais bērns ģimenē. un ja iepazīstos ar kādu kurai ir brāļi un māsas ,tad esam totāli atšķirīgi .tad sanāk ka man jāmeklē tikpat vientuļa cik es ?
02.07.2012 22:12 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
ok. tātad tikko palasīju komentārus :D
Strādā pie savas attieksmes, pie humora izjūtas, pie sava ego izkopšanas, pie stingra mugurkaula un vīrišķības. Neaizmirsti, ka puse sieviešu vēl ar vien ir vecmodīgas, un pirmais "nē" vēl nenozīmē īstu "nē".
Un vispār, Nu, un kas, ka riebjas dejot? Nu tad mīli sēdēt mašīnas sēdeklī! Galvenais, lai tev ir lietas, ko mīli, kas tevi aizrauj un ar ko vari aizraut kādu sev līdzi. Pats svarīgākais tavā dzīvē esi tu pats. Kad tu to sapratīsi, momentā iegūsi 100 pievilcības bonuspunktus, un tas būs tuvu jackpotam jeb tai tavai otrai ābola pusītei. Vienkārši mīli dzīvi, vecīt! :D :)
03.07.2012 01:51 |

Reitings 146
Reģ: 28.06.2012
Ak,Dievs, kas tās par muļķībām!
03.07.2012 09:20 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
nedaudz mīksto atsit. tas arī čīkst visu laiku un par visu, tikai daudz stulbākā izteiksmē.
edmund, cilvēki tā dara- mēģina izsisties! reti kuram dzīve visu pasniedz uz paplātes. tāpat ir jāsāk ar mazumiņu, jāmācās, jāpilnveidojas un tikai tad var kaut ko sasniegt un panākt. arī reti kuram pakaļ skrien bars ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Viss jādara pašam! Tagad Tu tikai čīksti! Tā Tu tiešām neatradīsi to, ko meklē. Vajag celties un rakt tālāk.
Atrodi to, kas pašam patīk un ej uz to. Uzturies sabiedrībā, apmeklē pasākumus, kursus, da jebko, ja tik ļoti alksti sieviešu uzmanību. Pats sevi visu laiku nopel, bet skatos, ka izvēlīgs gan esi. Kurai normālai, simpātiskais un veiksmīgai sievietei vajag tādu vīrieti, kas čīkst un neko nevar? Nu nebūs tā. Kad pats sev ticēsi, tad arī piesaistīsi sievietes.
03.07.2012 09:48 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
komentus nelasīju, tu esi losis:D Kāds tur sakars? Vsp es priecājos ka manēja ir tikai brāļi:D
03.07.2012 09:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!