psihologs vispār ko reāli var palīdzēt kā tikai uzklausīt un paņemt pa seansu 20 latus ?
kas ir normāla dzīve ? man nav tāda ! nav ne izaugsme ,ne iespēja. nevaru strādāt pat pa pārdevēju jo man grūti runāt .bet lai strādātu smagus darbus -man pārāk mugura sabeigta ir
Zini, ja atkal atgriežamies pie tā, ka šī ir reāla problēma, tad es nebrīnos, kāpēc sievietes no tevis bēg. Es pat attāli zinu vairākus cilvēkus, kuri varētu derēt pie tava apraksta, tiesa, izņemot ārā to, ka neesi apskāvies, skūpstījies un tā tālāk. Bet darba, panākumu, attieksmes jautājumā saskatu līdzības. Nevienam dzīvē nav vajadzīgs cilvēks, kurš tikai žēlojas, bet neko nedara, it īpaši, ja tas ir vīrietis. Tev ir 32 gadi un tu saki, ka neko neesi sasniedzis un ka neko nespēj? Tu neesi ne 14 gadīgs tīnis, te 70 gadīgs opis, lai žēlotos! Tev ir visas iespējas vēl iegūt augstāko izglītību, ja tādas nav, vai meklēt darbu, kas būtu prestižāks par pārdevēju.
Sievietes bēg, jo negrib tādu vīrieti blakus, kas nav realizējies, kas negrib attīstīties un kas nespētu uzturēt ģimeni.