tante_ciba, un to Tu uzskati par ļoti saprātīgu argumentu tam, lai mani noliktu?! Ja tagad katra sāks kašķēties par katras izteikto viedokli, tad tu uzskati, ka haoss forumā ir norma?
Te nu arī parādās tas kultūras līmenis.
hanna! paldies, protams. Par aizspriedumiem var dikti un gari diskutēt (vai ir vērts?), kopš kura laika kā tu izsakies "klasiska labās meitenes dzīves redzējuma" ir aizspriedumu siena?
Manuprāt, ir atšķirība starp aizspriedumiem, normālu dzīvesveidu un visatļautību. Tikai šodien es novēroju to, ka normāls dzīvesveids šodien jau tiek pieskaitīts pie aizspriedumiem, jo redz nedari neko sliktu, neko visatļautīgu un esi kā daudzas piezīmē "morāliste dievgosniņa". Visatļautība nav norma, tieši tāpēc pastāv tāds jēdziens, katram vārdam ir sava nozīme un jēga. Visam ir savas robežas.
Labi, skatos atkal sāk diskusija pārvērsties no mušas par ziloni. Sarunājam tā, ja kādai ir tiešām vēlme ar mani padiskutēt (tiešām man tas patīk), rakstiet man privāti, parunāsim, padiskutēsim un neveidosim lieki šeit strīdus uz līdzenas vietas no nekā.
Nu tiešām, nav smuki vairs tā mūsu vecumā... (zinu, ka sieviešu forums ir sieviešu, bet man tiešām vairs nevelk uz provokāciju turpināšanu un trollingiem).