tante_ciba, paldies par ieteikumu, savukārt, es nespēju brīnīties, ka man piekasās, bet savā acī baļķi neredz...Mani uzskati tāpēc arī ir mani, man nav uzreiz jātaisnojas vai jāsāk domāt savādāk, ja kādam ir citas domas. Kāpēc tad cits nevar pieņemt manus uzskatus, bet uzreiz "uzbrauc"?! Katram ir savi uzskati, es kaut kā nevienai nesāku "braukt" par to, ka redz Salomē domā tā, bet hanna! vai kāda cita - tā, kaut gan varētu, un vēl kā... Tikai man šķiet bezjēdzīgi muldēt par to, kas ir bezjēdzīgs, jo katram ir sava pieredze, sava audzināšana, savi pieņēmumi.
Silti iesaku izaugt no šī bērnišķīgā uzskata, ka, ja redz cilvēkam ir savs viedoklis, viņš automātiski ir paštaisns un iecirtīgs. Visur, kur mani apvaino, atbildu, ka neesmu nedz augstprātīga, nedz vizdegunīga, bet gan ar saviem stingriem uzskatiem.
Ja visi būtu lojāli un pakļāvīgi kā pitoni zem stabules, nebūtu mums nedz politikas, nedz filozofu darbu, nedz kā cita.
Vispār brīnos, ka tikai tagad daudzas pamodās par to, kas esmu, gan šī, gan dažas iepriekšējās bijušas manas bildes. Bet nu paldies par to pašu :)