Metu laukā to, kas sabojājies, tagad veikalos piejamais piens, krējums, biezpiens kad sabojājas - nesaskābst, bet paliek rūgts un es tādu ieēst jebkādā veidā nevaru, lsikti paliek.
Ja man ir palikuši pāri tikai gaļas produkti, piem., vistas fileja, tad to es izmantoju nākamajā dienā maizītēm ar tomātiem, sinepēm utt., tāpat., piem. karbonādi. Nepatīk man vienīgi atsildīti makaroni, ēdu pārsvarā pilngraudu spagetti un tie pēc sildīšanas paliek cieti, tādēļ esmu iemācījusies pagatavot perfektu daudzumu. Rīsus, ja zinu, ka negatavošu otro ēdienu nākamajā dienā arī, sacepu ar olu un dārzeņiem. Mērces parasti rada problēmas, jo es mēģinu negatavot 2 dienas pēc kārtas mērci un tā paliek maz, tad meģinu apēst.
Arī kafejnīcās neatstāju ēdienu uz šķīvja, bet izēdu tukšu, tādēļ mēģinu, kur tas iespējams pasūtīt pusi porcijas. Nekad neesmu metusi laukā ēdinu, ko nopērku un nav garšojis, apēdu tāpat, bet šādi parasti ir draugam, kuram patīk eksperimentēt.
Lai nu ko, bet ecu ēdienu dzīvniekiem nekad nedotu, Jūs iedodat tam ielas kaķim/sunim vecu gaļu un neredzat, ka viņam pēc tam slikti - vemj, caureja, saindējas.