Vecmamma

Reitings 266
Reģ: 29.01.2009
Manai omei ir kaut kur pāri 70 gadiem un līdz šim viss ir bijis puslīdz okei. Viņu vienmēr ir interesējusi astroloģija, dziedniecība u.t.t., lietas, kas pārējiem vairāk vai mazāk vienalga. Šobrīd ir tā, ka viņa nezinu kāpēc manā draugā saskata ļaunumu. Viņš nometis drēbes kaut kā ne tā, tāpēc viņa tās atstātās drēbes sadedzināja (!) un visādi citādi, mazgā visas malas, kur viņš ir bijis un stāsta man, ka viņš mani pazudinās. Pirmkārt, saprotu, ka laikam ir jāmeklē palīdzība. Bet man nav neviena cita bez mana drauga, kas varētu ar to omi līdzēt un ilgi jau viņš tās lietas necietīs. Ko iesākt?
01.07.2012 19:29 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
Aizved viņu pie ģimenes ārsta un pēc tam pie neirologa. Tāda uzvedība nav jāuztver kā norma, jo iespējams, ka vēl ar zālēm var ko labot. Bet ja neko nedarīsiet, tad gan paliks tikai sliktāk.
02.07.2012 08:54 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Lasu un domāju, vai lielākajai daļai meiteņu nav omes un opja, ka raksta interesantas lietas .... hmm ... vecumā cilvēki paliek dīvaini, tur neko nevar padarīt... vairāk pielīdzināmi bērna prātam un meitenes vecums pāri 70 reti kuram paliek vēsais saprāts, pa īstam, vairums veciem cilvēkiem sākas bērna izgājieni ar patīk un nepatīk, gribu un negribu. Autorei, diemžēl ome ir jāpieņem un jāsamierinās ar visiem stiķiem, draugam un Tev pašai jābūt maksimāli iecietīgiem pret viņas izgajienem (nu palaidiet gar ausī piezīmes, tāpat jūs neko vairs nepāraudzināsiet)... es vienmēr kad domāju par vecumu palūdzos tur augšā, lai man uz vecumu paliek skaidrs saprāts. Veiksmīgi.
02.07.2012 09:44 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Tucy, es gan teiktu, ka vecie vienmēr domā, ka visu zin labāk. Tikai tāpēc, ka ir vecāki.
Šis gadījums- nu nedomāju, ka tas ir pieņemami, ka vīrietis atbrauc palīdzēt, bet ome ņem un dedzina viņa drēbes un krustus met. Tā nedrīkst. Tur varbūt nedaudz jumts aizbraucis.
02.07.2012 09:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits