zini, mana ome ar lād un spļaudās, bet neviens viņu neņem pierē. Tā teikt cilvēks ar putniem. Varbūt arī tava ome uz vecumu pamazām iet grīstē. Man ļoti žēl savas omes, ka viņa ir tāda kā ir, bet mēs tur neko nevaram darīt. Es personīgi vienkārši visas viņas muļķības laižu gar ausīm. Viņa ļoti daudz dara citiem pāri, dara visādas riebeklības un par spīti. Bet aizbrauca mana māmiņa atvaļinājumā ciemos uz divām ned. - ome mēģināja māmiņu izvest no pacietības darot visādas riebeklības, bet mamma nepadevās...ome to saprata un sāka uzvesties puslīdz normāli. Tādiem cilvēkiem nedrīkst ļaut sev uz galvas kāpt, viņi par visām varām mēģina izsūkt tavu enerģiju un kad tas tiek izdarīts viņi gūst tā teikt baudu no tā, gandarījumu.
sāc pret omi izturēties bargāk, ja vajaga paspīdzini, nopietni!, lai saprot, ka ar tevi nevar tā ākstīties. Par to paspīdzināšanu nedomāju fiziski :D vienk nebrauc, kad viņa prasa, saki, ka brauksi tikai tad kad normāli uzvedīsies, ja tas turpinās tev aizbraucot, tad tajā pašā brīdī apgriezies un aizej, vienkārši viņa redz, ka ar jums var darīt ko vēlas, tā vnk ir bezkaunība un uz vecumu tā ir ļoti bieži. Tā teikt vecs cilvēks = mazs bērns, jo vairāk auklēsies, jo vairāk uz galvas kāps.