Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

meitenes, padomus?

Reitings 134
Reģ: 12.05.2009
Mēs iepriekš bijām pazīstami, bet viņš aizbrauca uz vidusskolu un augstskolu uz ASV. Viņš man vienmēr bija nekas vairāk par paziņu. Nesen notika viena ballīte un ieraudzīju viņu kopš 7 gadu pārtraukuma. Uzsākām sarunu, diezgan daudz izrunājāmies. Pēkšņi sapratu,ka es negribu viņu tikai par attālu paziņu. Vairs nav viņš tas mazais un apaļais brūnacītis, tagad 22 gadīgais jaunietis ir liels, garš un savā ziņā apburošs. Es parasti esmu skeptiska un ļoti reti,kad varu pateikt - čalis uz desmit. Bet nu šeit - izskats,raksturs. Tieši tāds,kādu es cilvēkos meklēju. Tā mēs tur nosēdējām ballītē uz dīvāna un nopļāpājām. Pajautāja tel.nr. biju stāvā sajūsmā, bet.... Kaut kā sanāca nošķirties un aizgāju satikt savas draudzenes. Pēc kāda laika mēģināju vēlreiz ar viņu parunāties, bet kaut kā saruna negāja uz priekšu un kāds visu laiku iztraucēja. Vakara gaitā ievēroju,ka viņam nez no kurienes uzradās kaut kāda dūdiņa, viņi dejoja un vēl pēc tam kur nozuda. Cik zinu, vinam nav draudzenes un viņš tiešām nav brunču mednieks.
Un nu es tiešām nezinu, ko īsti darīt. Jo es vispār tik reti varu pateikt, ka man čalis patīk pilnībā. Zvanījis kopš ballītes nav. Es atmestu visas cerības, ja vien viņš nebūtu man to tel. pajautājis un, kad draugi aicināja iziet uzpipēt, viņš negaja un palika ar mani. Šķita loti atsaucīgs.
Bāzties virsū un rakstīt kaut kādos facebookos es negribu, man bail,ka es jau tā varbūt ballītē pārāk daudz uzbazos. Gaidīt,kad būs vēl kāds draugu pasakums un mēģināt uzskriet virsū?
Man jau nepatīk tas,ka man kā sievietei ir jāsper pirmais solis, bet no otras puses - tā jau ir mana dzīve un ja es ko vēlos, tad jau neviens cits manā vietā neparūpēsies par to.
29.06.2012 19:20 |

Reitings 134
Reģ: 12.05.2009
Vēl tik stulbi,ka īsti kopīgu draugu mums nav, tā kā caur viņiem nesanāks. Tā ballīte bija attālam paziņam, kuru tik labi nepazītu,lai viņam ko sīkāk jautātu.
29.06.2012 19:31 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Kā tu zini, ka nav draudzenes vai nav brunču mednieks?
Bet es uzskatu, ja tu savu nr esi devusi, tad atstāj to viņa ziņā. Gribēs, pats uzrakstīs, labākais ko var darīt, tiešām meklēt iespējas, kur varētu nejauši viņu satikt ;)
29.06.2012 19:35 |

Reitings 453
Reģ: 29.01.2009
Tas, ka pajautāja telefona numuru vēl nenozīmē , ka viņam uz tevi ir tālejoši plāni.
Bet principā jau vari uzrakstīt facebooka, ka bija prieks satikt pēc tik ilgiem gadiem utt.
Un tas , ka aizgāja ar meteni jau nepadara viņu par brunčumednieku , varbūt viņam viņa iepatikās un uz viņu gan un tālejoši plāni.
Nu kaut kā tā.
29.06.2012 19:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits