Dīvainākā iepazīšanās.

Reitings 146
Reģ: 07.06.2012
Pastāstiet par savu dīvaināko iepazīšanos ar pretējo dzimumu. :) Nav obligāti kāds ar kuru vēlāk radās attiecības.
Mana pieredze - atnāca man Lattelecom reklamēt jauns puisis, izskatījās pēc metālista, bet ne manai gaumei atbilstošs. Es viņam pateicu, ka mums jau ir dekoderis un internets no viņiem un viņš teica, ka tad viņi mums piezvanīs lai apjautātos kā apmierina pakalpojumi, pavaicāja manas mammas numuru vārdu un vel manu. Vot neaizdomājos. :D Nākamajā dienā skatos, bezjēgā banāli teksti no kaut kāda džeka draugos. Papētīju profilu, secināju - tas pats puisis ! :D
29.06.2012 18:44 |

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Tāda ir Roberta loģika - pamatskolas līmenī. Taču kā cilvēks nav slikts. Cik zinu, rīdzinieks viņš ir. Tās mazās skuķenes viņu, visticamāk, piesaista tieši tāpēc, ka ar pieaugušiem cilvēkiem kopīgu valodu atrast viņam grūti.
01.07.2012 22:48 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Roberts Renegāts?

fuuj, atceros, ka tāds(kkāds emo tipāžs) man arī rakstīja :o nobloķēju
01.07.2012 22:48 |

10 gadi
Reitings 1078
Reģ: 06.04.2011
man tādas dīvainas iepazīšanās laikam nav notikušas. :D
vienreiz biju uz kaut kādu LU juridiskās un medicīnas fakultātes un kaut kādu jūrnieku kopīgo balli viesnīcā, tur stāvēju rindā pēc kokteiļa, rinda bija ļooooti gara, tā stāvot iepazinos ar kādu vīrieti, kurš par mani bija oi ļoooti daudz gadus vecāks. bet es jau sev, protams, gadiņus pieliku klāt. :D sastāstiju, ka esmu LU studente juristos, kaut gan tur nemaz nemācījos. :D bet vispār forši parunajam, nekas vairak nebija, jo par sevi gandrīz neko no patiesības nepateicu.
vēl iepazinos ar vīrieti arī ~13 gadus vecāku par mani sporta klubā. sākumā visu laiku saskatijāmies, bet nekas vairāk. un tā vienu reizi nejauši tikāmies divatā liftā, tā nu viss aizgāja, tgd katru nedēļu vairākas dienas kopā esam sporta klubā, tgd jau vairs ne tikai saskatamies. :D
nu visādas šādas jaukas iepazīšanās gadījušās, bet man gribētos kaut ko tiešām fooršu. kaut vai tos pašus augļus sverot, kā te mineeja iepriekš :D :D
01.07.2012 23:06 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
kurš tas ir Roberts?
Mans viens sen atpakaļ raktīja,kam iesauca Renegāts. viņš bija tāds ,kuram interesē tik nevainīgas meitenes.
01.07.2012 23:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
drausmas! nabaga roberts:D
02.07.2012 00:32 |

Reitings 824
Reģ: 22.02.2009
Bija man kādi gadi 14/15 un ar draudzeni braukājamies ar riteņiem. Pēc kāda laiciņa skatāmies, ka viens sāk mums ar riteni sekot. Tā nu bēgot nobraucām kādus 5km, tad zvanīju vecākiem, lai brauc mums pakaļ. Tētis atbrauca, parunāja ar viņu, bet viņš tik un tā turpināja sekot... Un man tā vēl vairākas reizes gadījies... Būtu bijusi drošāka, tad jau būtu ar aprunājusies...
02.07.2012 00:33 |

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Pirms pāris gadiem bija dzīvē melnais posms, problēmas ar skolu,vecākiem, personīgo dzīvi,tā sakot,ja nāk, tad nāk viss kopā... Vienu vēlā pēcpusdienā viena pati sēdēju mazā kafūzī,laikam jau no malas arī izskatijos nožēlojami :D , jo pie manis pienāca vīrietis tā ap 35-40, prasīja kāpēc es tik skumja izskatoties, vai kas noticis utt. Neatceros,ko atteicu, bet garās runās neielaidos.
Šis aizgāja un pēc minūtēm 20 atgriezās ar garu,tumši sarkanu rozi un iedeva man,tā sakot,lai neskumstu,viss būs labi,kaut ko tādā garā. Neatstāja ne savu vārdu, ne numuru,neko,tikai iedeva puķi.
02.07.2012 12:00 |

Reitings 470
Reģ: 01.07.2012
Wīi roberts īsts meitu ģēģers:D
02.07.2012 12:08 |

Reitings 43
Reģ: 16.06.2012
es biju ārzemēs, svešā pilsētā, izdomāju, ka mācību vajadzībām vajag nopirkt usb flešku. viņš strādāja pirmajā veikaliņā, kur iegāju. prasa, vai man ir klienta karte, protams, nebija :) paprasīja manu vārdu, uzvārdu utt, tas tāds nepierasts, viņš iegaumēja. pēc tam atrada mani visos facebookos utt, kur es esmu, kkur skypā vēl bija mans nr, kā sāka rakstīt, vēl uz telefonu :D sabijos, kas tas par maniaku :D kaut kā lēnām tomēr sarakstīties ļāvos, un piekritu aiziet uz kino. bet izrādījās, ka viņš tik drošs ir tikai aiz datora, dzīvē ļoti kluss un nerunīgs...
pēc tam nomainīju visur tā, lai grūtāk mani sadabūt rokā caur internetu :D
10.07.2012 01:31 |

Reitings 43
Reģ: 16.06.2012
vēl bija ar to pašu pilsētu, ka aizbraucu uz dullo mācīties, man neviena pat visā valstī pazīstama tur nav, mammai kkāda augstskolas laiku draudzene tur esot vienīgi ieprecējusies un dzīvojot. no sākuma, kad aizbraucu, viņa bija sarunājusi savu dēlu, lai mani sagaida, bet mēs tur kko ne tā sarēķinājām ar laika zonām un vēl nokavējās mans transports, viņam bija uz darbu jābrauc, kopmītnēs mani nogādāja tikai pa telefonu pirmo reizi. pēc tam viņa mammai ik pa laikam uzrakstīja, jautāja, kā man iet. protams, no sākuma bija drausmīgi grūti. pēc tam mamma parādīja, ka tā draudzene mammai bija uzrakstījusi "viņai vajag puisi. atradīsim." es biju tolaik nesen šķīrusies no pāris gadus ilgušām attiecībām un ne par kādām jaunām attiecībām domāt vispār negribēju, labi, ka nezināju tos nolūkus :D tās draudzenes abiem dēliem tobrīd bija attiecības, tāpēc viņi dabūja man viņu labāko draugu, lai izrāda man pilsētu. viņš no piepilsētas, pašu pilsētu nemaz tik labi nezin, arī ne par kādām attiecībām nedomāja, arī saka, ka labi, ka nezināja par tādiem nolūkiem. bet mums gāja tik jautri un draudzīgi, ka arī tā sadziedājāmies, ka tagad esam vēl kopā :)
viņš pēc tam stāstīja, ka viņam tur vajadzējis kkādu svarīgu zvanu veikt, bet tās mammas draudzenes dēls neesot devis viņam to svarīgo nr, kamēr šis nepiezvanīs man un nesarunās tikties :D
10.07.2012 01:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits