Ideālā randiņa iznākums.

Reitings 59
Reģ: 15.05.2012
Sveikas!
Solījos, ka uzrakstīšu kā man veicās ar puisi ar kuru man bija foršākais randiņš manā dzīvē.
Kā jau rakstīju - viņš nekādu ziņu nedeva. Vakar uzrakstīju dr.lv, vēstule joprojām nav izlasīta. Labi, cilvēks nav šodien bijis vai nav varējis tikt pie i-neta, tāpēc sadūšojos un uzrakstīju sms. Pajautāju vai viņš vēl ir pilsētā, jo randiņā viņš ieminējās, ka drīzumā varētu aizbraukt uz pāris dienām.
Uz sms atbilde neatnāca...
Tātad secinājums ir viens - nav jēgas pašai rakstīt, izrādīt inciatīvu, jo ja puisim būsi patikusi, tad taisnība ir meitenēm, kas teica, ka pat vēl nebūsi ienākusi pa durvīm, ka jau saņemsi sms. Atklāti sakot, tā arī līdz šim man ir bijis, bet par cik šis puisis man dikti, dikti patika, tad mēģināju arī pati kaut ko lietas labā darīt, diemžēl, nesekmīgi.
Nesaku, ka nebija vērts, jo patiesību it kā uzzināju, ka es viņam nepatīku. Protams, paliek jautājums - kāpēc un rūgtums sirdī... Un jādomā kā pārdzīvot un tikt ar savām emocijām galā, jo domas aizvien ir pie viņa, pie mūsu ilgi gaidītā vakara...
Lai jums ideālie randiņi arī turpinās un ir patiešām abpusēji ideāli!
28.06.2012 23:13 |

Reitings 69
Reģ: 14.04.2012
Ja Jūs pirms tam bijāt tā kā draugi, paziņas, tad tagad būs stulba situācija, neērtums utt., veiksmi!
28.06.2012 23:46 |

Reitings 59
zili_rudzi - nekad jau nav bijusi arī doma pīties. Vienkārši uzticējos viņam un paļāvos uz domu, ka viņš ir brīvs.
28.06.2012 23:47 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
a kā tas nākas, ka tev viss tik ļoti viņā patika ,bet tev ne?

varbūt bija kkādas pazīmes..? nu ka nebija tomēr ideāls randiņš un superīgs čalis? jo mēs, meitenes, mēdzam idealizēt :) un ja sāk paskatīties bez rozā brillēm, atklājas šis tas.. :)
28.06.2012 23:51 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Neviena nesaprata, ka tas bija kā joks domāts. Mērķis manam komentāram bija tāds, ka nav ko domāt visādas teorijas, kāpēc neliekas ne zinis. Nu cūka, ka nemācēja pateikt, ka neko negrib (lai gan atceros, ka autore teica, ka ļoti kautrīgs, gan jau tāpēc raustās), bet nav jēgas tērēt savu laiku, lai domātu, kāpēc. :)
28.06.2012 23:52 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Es kā lieliska cilvēku pazinēja (ha ha) Tev saku - cilvēks varbūt ir apjucis savās domās, emocijās. Nav jau viņi ne tik truli, ne nejūtīgi un neemocionāli kā mums daudzreiz šķiet.
Varbūt - jā - Tu viņam neinteresē. Varbūt viņam bij kāda traka situācija, izlasīja, ātrumā piemirsa (man tā reizēm gadās). Varbūt tomēr nevajadzēja rakstīt :D

"Sāp jau dikti. Jo kaut kā iekšēji jutu, ka viņš ir mans cilvēks, bet..."
Pirmkārt, šitās sajūtas var būt ļoti ātri pārejošas - cik saprotu, jūs nemaz tik ilgi neesat pazīstami.
Otrkārt, nnnnekas, sāpes ir pārejošas. Pēc tam Tu viņam rakstīsi it kā nekas nebūtu bijis un vēl smaidīsi sejā, ja nāksies satikties.
Un, jā, ir slikti vienpusēji kaut ko just, viņš tā varbūt jūt ar vēl astoņām jaukām, mīlīgām meitenēm.

Un vēl jau faktors, ka sievietes 80% viskaut ko ne to sadomā pašas. Nekas Tev vēl nav beidzies, puisis vnk nav atbildējis. Tu neko nezini, bet jau ir pasaules gals.
Pasmaidi un padari kaut ko citu, lai svaigas domas galvā.
28.06.2012 23:53 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
vai arī vnk nebija šķīries, bet joprojām kopā ar citu....arī ir variants
28.06.2012 23:54 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
tā fiziski brīvs - jā, bet vai emocionāli? neskumsti, aizmirsīsies viņš... tās ir tādas mazas dzīves problēmas, kuras nebūs aktuālas pēc gada, diviem... labi, tās nebūs aktuālas pēc mēneša. :D
pašai viens puisis trīs gadus patika, nekādi nevarēju saņemties uzsākt sarunu. kaut kad sastapu draugu ballītē, biju nedaudz iedzērusi un sapratu - ir pagājuši trīs gadi - tagad vai nekad. nu vot. apmainījāmies ar skype nikiem - pačatojām, norunājām tuvāko dienu laikā tikties, taču nākošajā rītā jau bija mani izmetis no skype :D lieki neuzbāzos, nerakstīju - sapratu. biju noraudājusi sajēgu... tagad atkal ir pagājuši trīs gadi, un vienā rītā skatos - jums ir jauna kontaktpersona - VIŅŠ... protams, man šoks, izbrīns.. parunājām, aicina mani uz randiņu... norunājam, kad nāks tuvāk sarunāsim kārtīgāk. tā arī pienācis brīdis, ka es šo tā ātri izlidināju no kontaktiem... :D tagad pašai smiekli nāk, bet tad... pirms 3 gadiem man bija pašai savs pasaules gals :D
28.06.2012 23:56 |

Reitings 59
Pati jau saprotu, ka ar savām domām un kaut kādām mazmazītiņām cerībām sevi grauju, bet...
Jā, noteikti, ka būs dīvaini viņu satikt. Pareizāk sakot, nezinu kā tas būs... :(
Jā, es arī mēdzu idealizēt, bet te pat tas nav vajadzīgs... Bija ziedi, bija apskāvieni, rociņas iedošana un sildīšana, durvju atvēršana, nepārtraukti pieskārieni, mīļi skatieni, pavadīšana līdz mājām, bučas... Nu nevar visu vakaru tēlot?
28.06.2012 23:59 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vieniigais ,kad cilveeks nevar par sevi dot zinu ir tikai tad,ja komaa ,vai miris!Visos paareejos gadijumos var tomeer uzrakstiit iisu -paldies par vakaru....!:)Zeel!
28.06.2012 23:59 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
man bija kkas līdzīgs. bet čalis bija manī samīlējies.. arī it kā visu vakaru bija ideāli , rociņās turēšanās, kino, braukāšana ar rolleri, apķeršanās. Bet skūpsta laikā sapratu, ka nu NAV. NAV vispār nekādu jūtu pret viņu! :)
aa un bija viens, kas vienā laidā bučoja. :D pēc 2 dienām man daleca, ka visu nedēļu viņš man bija rakstījis un pēc tam piektdien saticis, lai ievilktu gultā. NESANĀCA :D

neņem šito vērā, dzīves sīkumi! ir tikai divi varianti : čalis sāka ar tevi bučoties un saprata, ka nav dzirksts vai jau randiņa laikā saprata un otrs variants, viņš gribēja tevi ievilkt gultā.

nezinu ko te raksta par bijušajām... var jau būt arī, ka nespēja aizmirst bijušo ..
29.06.2012 00:05 |

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Piemēram mani tagad ari nomāc viena lieta :(
Sāka veidoties attiecības ar vienu jauku puisi, viss gaja lieliski - jauki randiņi, apskavieni, skūpsti, sarunas, supermīļas sms, kompliemnti un viss viss, kas liecinatu par to, ka būs viss forši, un tad pēc pāris nedēļam iestājas pēķšņs vēsums un chalis saka, ka kkas isti nav... kkads tukšums sirdī, pilna galva ar visādām domām, kas viņu nomāc jau pirms manis satikšanu.

Protams, pēc šis sarunas viņš vēlas vel it kā visu turpināt, bet es jau jūtu plaisu, diez vai spēšu atvērties... Skumīgi. nezinu, ko domāt, liekas bezjēdzīgi tikties, jo ja nav tad nav, bet varbut mēģināt pierādīt, ka tomēr es varu būt kkas īpašs.
29.06.2012 09:44 |

Reitings 315
Reģ: 11.01.2012
eternity, vai viņš Tev atbildēja ? :)
29.06.2012 10:33 |

Reitings 59
planotajina - nē, joprojām nekā.
Esmu jau atmetusi jebkādas cerības un vairs neticu brīnumam, ka viņš pēc 3 dienu klusēšanas uzradīsies un teiks, ka bija forši, utt...
Ir saidrāks par skaidru, ka man nezināmu iemeslu dēļ - turpinājums nebūs! :(
29.06.2012 10:39 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Pēc pieredzes 100% ir pierādījies, ka vīrietis rakstīs kaut vai 5x dienā 'kā iet', ja Tu interesēsi. Attiecību sākumā, pat ja Tu ļoti, ļoti, ļoti gribi un jūti, ka ir Tavs cilvēks, sievietes neko nevar izdarīt. Tā vienkārši ir. Tu, viņam rakstot, viņa interesi neiegūsi. Vīrietis grib sievieti pats iegūt un sievietes mūža uzdevums ir šo interesi iegūt nekad nepazaudēt.
Un tādus vīriešus, kuri baidīsies vai kautrēsies rakstīt mums taču nevajag, vai ne? :)
29.06.2012 10:57 |

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Iesaku meitenēm padomāt par randiņu beigām. Piemēram, es vienmēr uz atvadām visiem esmu novēlējusi veiksmīgi nokļūt mājās un, lai padod ziņu, kad ir galā. Visi vienmēr ir uzrakstījuši vai piezvanījuši. Sevišķi jau, ja randiņš ir bijis mīļš. Viņi ir jutuši, ka man varbūt rūp viņi un jutuši arī iemeslu paziņot, ka viss kārtībā. Tad jau var tālāko toni redzēt, cik pārājās jomās viss ir bijis ok.
29.06.2012 11:11 |

Reitings 385
Pietam ar šo sīkumiņu arī automātiski atkrīt jautājums, kurš kuram dos ziņu pirmais un cik ilgs ir pieklājības klusēšanas laiks kā arī tēmas uzsākšana un izdomāšana, ko teikt. :)
29.06.2012 11:21 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Par šo tēmu ir baigi forša filma He ir just not that into you. Ja vīrietis ir ieinteresēts, viņš atradīs jebkādu veidu kā ar tevi sazināties. Viss pārējais "nebūšu pilsētā, sabojājies dators, nav telefona kredīts, biju aizņemts" ir tikai atrunas, lai atšūtu.
Reiz man bija piedzīvojums, ko uzvēru kā vienkārši viena vakara forši pavadīto laiku. Kādā klubā pēkšņi satiku simpātisko paziņu. Sākām pļāpāt, dejot, vakars beidzās ar skūpstiem un manis aizvešanu mājās. Bez solījumiem, bez nekā. Tas pat nebija randiņš. Bet nākošajā dienā saņemu sms no nepazīstama numura, ar komplimentiem par tikšanos un ierosinājumu satikties vēlreiz. Viņš no manas kolēģes, ar kuru bija mani redzējis pusdienojam, uzzināja manu telefona numuru un vienkārši uzrakstīja.
29.06.2012 11:29 |

Reitings 59
khmm - es vienmēr visiem esmu jautājusi, lai padod ziņu, ka ir veiksmīgi nokļuvis mājās. Arī šajā gadījumā. Pat kamēr viņš tika līdz mājām mēs apmainījāmies ar vairākām sms, bet nākamajā dienā...
Libra - man nekad tādi ekskluzīvi varianti nav trāpījušies, kurš nez no kurienes uzzinās manu telefona numuru vai adresi, uz darbu atsūtīsies ziedus vai negaidīti ieradīsies pats. :)
Ir tā kā ir. Saprotu, ka mainīt neko nevaru. Te ir tikai jāpārdzīvo un jācenšās iet tālāk...
29.06.2012 12:04 |

Reitings 385
Bet tad jau nemaz nesanāk, ka pēc randiņa pirmā rakstītāja biji Tu. Tādā gadījumā atliek samierināties. Paslavēt sevi, ka darīji visu, ko varēji no savas puses un var paanalizēt tieši pēcrandiņa saraksti. Es noteikti abu rakstīto pārlasītu tagad ar svaigu galvu. Bet tikai tā analīzes nolūkā, ne vairāk. :)
29.06.2012 12:11 |

Reitings 59
Protams, ka atliek tikai un vienīgi kā samierināties, jo... Šodien viņš vēstuli ir izlasījis. Protams, ka atbilde nekāda.
Ir neliels aizvainojums uz viņu un dusmas uz sevi... Par jauko vakaru, par mīļo vēstuli, ko uzrakstīju... Viss kaķim zem astes it kā nekas nebūtu bijis!
Paraudāšu spilvenā un pieķeršos pie sen nopirktā, negaršīgā vīna. Ja tas līdzētu... :(
29.06.2012 16:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits