Ideāls randiņš, bet...

Reitings 59
Reģ: 15.05.2012
Sveikas!
Vakar piedzīvoju savu ideālo randiņu, bet... Liekas, ka randiņš ideāls ir bijis tikai man, jo no puiša ne ziņas, ne miņas, lai gan... Vakar bija gan mīļi apskāvieni, gan bučas.
Paskaidrošu, ka līdz šim esam tikušies tikai draugu kompānījās un vakar viņš mani uzaicināja uz randiņu un mēs pirmo reizi bijām divi vien.
Puisis ir nedaudz kautrīgs, varēja manīt, ka iesākumā uztraucās.
Pēc pieredzes - vai es vēl varu sagaidīt 2. randiņu? Vai varu sagaidīt kādu ziņu no viņa vai tas ir viss, ja šodien nekādu ziņu nedeva - tad neko?
Man puisis ļoti patīk un visu laiku likās, ka arī es viņam patīku.
Vai varu uzrakstīt pirmā? Negribu viņu aizbiedēt.
27.06.2012 20:46 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nu nekas. tas nav pasaules gals. :) gan būs kāds cits, kad vismazāk to gaidīsi... ja laime jāgaida ilgi, tad tā ir milzīga un tipina maziem solīšiem...
28.06.2012 18:40 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Beizots satikos ar to cilveku kurs vislaik bija aiznjemts-tas ir darbs ,darbs un velreiz darbs. Tatad vakar bija ideaals randins, katra sieviete varetu sapnot par tadu virieti. Vienigi vinjsh ir bijushais babnjiks, bet cik sapratu, kamer mes netikamies, shim nebija neviena vecene, tas ir aptuveni kadu 1 gadu pa to laiku kad netikamies. Vinjam ir gan mashina. Ieprieksejiem puishiem kam bija mashina ar kuriem tikos, bija pat loti nesakarigi vechi.
Es pat isti nezinnu vai tagad mekleju nopietnas aatiecib as, bet ar so kaut ka negribetos partraukt attiecibas, un tad atkal meklet ideaalo virieti, laikam bus japieturas pie sii puisha.

es tik gribeeju padalities pieredzee ;)
21.07.2012 13:24 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Es tik nesaprotu, kaa tas puisis to visu tik daudz pieprot. Tur kadus 4 puishus uzreiz vajadzeetu, kamer iestradajas fantazija........ kaa ko dariit :D
21.07.2012 13:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits