Coconut22
Māszinības.
Nemāku teikt, par ko vērtīgāk. Tikai to, ka par ārsta palīgu, ja mācīsies, rēķinies, ka ārzemēs tādu nav, (ja nu gadās, ka izdomā dzīvot/strādāt ārpus LV)tā kā tā lielākā daļa pārkvalificējas par māsām (kas ir vēl viens gads).Nu interesanti varētu būt par laborantu, radiologiem baigi jāmācās, es, kad redzēju stundu sarakstu-man acis uz kātiņiem :D bet viņi nopelnot ap 500 ls mēnesī, kad tiek darbā. Tikai diezgan kaitīgs darbs ar tiem stariem utt...
Par sociālajiem-jāmācās 2 gadi.Man, personīgi, galīgi nepiesaista doma, ka man jāiet būtu visādos pritonos pie dzērājiem un tādā garā.
Es izvēlējos māszinības, jo ir plašas iespējas, kādā sfērā strādāt, turklāt pašai ļoti noderīgi liekas, tas, ko mācos-tīri priekš sevis.
Jā, nedzīvoju kojās, bet esmu tur ciemojusies.Istabiņās ir pašauri. Dzīvo pa 4, pa 3.Par kojām runājot: nedrīkst atstāt nevienu parādu uz nākamo semestri, citādi būs jāatvadās no kojām 1 min attālumā no skolas, un jāiet uz citām-dārzkopības kojām, kas ir kādas 15, 20 min att. Es nezinu, varbūt tur tagad ir bijis kaut kāds remonts, bet, kad pēdējoreizi tur biju-šausmas.
Mexx-nu jārēķinās, ka sākumā būs pat 30 cilv kursā, mums ar tā bija-tagad esam palikušas 15.Daudz arī mācāmies kopā ar otru kursu.Tad bieži nav kur īsti sēdēt.