es arī zinu sievietes,kuras naudu pārsvarā iztērē lupatās, skaistumkopšanas pasākumos..un pēc tam nesaprot,kāpec nauda neatliek ,lai samaksātu par dzīvokļa īri un citām svarīgām lietām. saka- nav naudas un aiziet uzliek mākslīgos matus. saka -pēdējais piecītis un aiziet nopirkt skropstu tušu uz akciju. es nepārspīlēju . ir arī tādas. tad skatās apkārt ar žēlām actiņām un prasa ,lai izmaksā draugi, draudzenes pasākumos, ēstuvēs, iekārtojas pie kādas radinieces, draudzenes dzīvot ..,jo redz nevar maksāt par dzīvokli...,tomēr tur arī necenšās īpaši piemest pie īres:D
es arī citreiz iztērēju sīkumos, tomēr es sev pasaku stingru nē,zinu robežu. kādu mēnesi iztērēju vairāk,kādu mazāk. vienkārši,ja ieraugu ,kaut ko pa lēto,ļoti izdevīgi,tad nevaru atturēties,ja zinu,ka citur tā pati lieta,manta maksās 5ls dārgāk vai vēl vairāk. tā sapērcies visu ,ko vajag un ar laiku jau vairs tā negribās tērēties,jo vairāk vai mazāk jau viss ir. man tas aktuālāks bija,ka tikko sāku strādāt un daudz kas nebija ,ko es vēlējos..tagad jau vairāk vai mazāk viss ir sapirkts...gan jau,kas man ir daudz iztērēts nemaz tik daudz nav, jo sirdsapziņa grauž,ja es kādu nedēļas nogali par drēbēm iztērēju 10ls:D