vai tā ir mīlestība?

Reitings 202
Reģ: 25.06.2012
Esam kopā jau nedaudz vairāk kā pus gadu.. zinu, ka nav daudz, bet esam ļoti tuvi palikuši. Un manī sāk parādīties mīlestības jūtas, parasti paturēju sevī šos vārdus, bet nesen neizturēju un pateicu, ka mīlu viņu. Atbildi pretī nesaņēmu, bet neuztraucos - ja arī nepateiks, man ir svarīgi to pateikt viņam. Pēc vairākām nedēļām mums bija grūta diena un pateicu, lai neuztraucās, jo esam kopā un es viņu mīlu, nekur neaiziešu. Tomēr esmu sevi mānījusi - man arī ir svarīgi, lai viņš man to pasaka, jo man arī ir vajadzīgs jūtu apliecinājums vārdiskā veidā. Un man aizvērās ciet. Teicu : "Ja nevari man atbildēt ar to pašu, tad tas laikam ir normāli, jo laikam jau vienmēr attiecībās viens mīl nedaudz vairāk, tomēr man tas ir ļoti sāpīgi, jo šobrīd man ļoti vajadzīgs Tavs atbalsts." Uz ko viņš man atbildēja, ka ar varu un piespiešanos nevar man atbildēt. Es aizvēros un vienkārši klusēdami pavadījām laiku mājās. Tad viņš sāka teikt un izdomāt, ka mīl mani, tikai baidās to teikt. Bet no kā viņam baidīties, mēs esam divi tuvi cilvēki kopā, ar vēlmi dot otram visu, kāpēc sāpina mani ar vārdiem, ka tas no viņa puses būtu piespiešanās? Aizgāju no viņa, pateicu, ka mīlu un man sāp, ka viņš tā. Tagad viena sēžu un raudu - vai vienmēr attiecībās viens mīl vairāk?

Man sirdi plēš pušu, gribas apsaukt viņu un nomierināt, bet kad es to saņemšu? :( zinu, ka jautājums jau ne jums, bet tomēr - viedokļi, pieredze, domas..... Ko man darīt - prasīt piedošanu, gaidīt piedošanu, aizmirst viņu vai mēģināt salabt, pieņemt viņu vai mainīties? :(
25.06.2012 16:40 |

Reitings 202
nu gadu vismaz vareji pagaidit!

:D labs! Labākais padoms līdz šim.
02.07.2012 00:39 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Interesanti atkal man šķiet, kā var uzbāzties ar mīlestību. Nu ne jau viņa ķerās viņam ap kājām visu laiku un brēc pēc mīlestības. Es ceru. Ja cilvēkam nepatiktu šī uzbāšanās, tad viņš būtu jau aizbēdzis, tas ir tāpat kā vecais stāsts par nimfomānēm - visiem vīriešiem patīk regulārs sekss, bet, ja tas paliek par biežu, arī viņi sāk bēguļot prom.

Tie vārdi jāizrunā, kad to jūt sirds. Un nevis uzlikt kaut kādu limitu - vot, gadu gaidīšu. Es savam pateicu pirmajos 4 mēnešos, so what? Vai tāpēc viņš jutās kā iesprostots manas mīlas važās? Nu c'mon!
BET.. Jā, ja puisis saka, ka "tu man esi viss" utt., tad tas ir diezgan līdzvērtīgi "es tevi mīlu" atzinumam. Piespiest viņu nevari to pateikt, bet tik galēji rīkoties arī nevajadzēja.
02.07.2012 00:49 |

Reitings 202
WaRRior, Tu neesi tad mani pilnībā sapratusi. Es nesaku, ka uzbāžos ar mīlestību un nedaru to, kā apraksti. Kā jau rakstīju tēmā, pateicu šos vārdus un vispār atslābu, tā bija mana vēlme viņam atzīties. Bet dienas un mēneši iet uz priekšu, un mēs ejam cauri daudzām nepatīkamām situācijām, kurās man ir vajadzīgs šis viņa atbalsts, kuru viņš nespēj vai nemāk sniegt. Tāpēc pateicu, ka aizeju, tādas attiecības man nav vajadzīgas.

"Tu man esi viss" un visas pārējās frāzes man neder, es gribu to, ko es gribu. Tā kā viņš jūtas citādāk un es - citādāk, man ir ļoti grūti uzturēt šādas attiecības.
02.07.2012 10:04 |

Reitings 82
Reģ: 07.05.2012
Tu to sākumā pateici, jo tā juties, bet pēc tam jau sāki gaidīt, ka Viņš teiks to pašu!
Bet tā jau nenotiek, ka otram pasakot vai izdarot ko tādā pašā veidā tas atnāk atpakaļ un uzreiz!
Bet tas vēl nenozīmē, ka Viņam nav nopietnu jūtu pret tevi...vnk ir cilvēki, kas runā un cilvēki, kas tik viegli neatklāj savas jūtas vārdos, bet galvenais jau ir attieksme un Viņa izturēšanas pret Tevi..
Viņš vnk vēl nav gatavs Tev to pateikt un vēl, ja no Viņa to nepacietīgi gaida!

Saņemies un vnk izrunājies ar Viņu par to, kā jūties šajā situācijā...!
02.07.2012 10:57 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
jacky, izskatās, ka dzīvo rozā ziepju burbulī, visam jābūt ideāli, izcili, ja tā nav, tad piedod un atā... ar šādu attieksmi ne ilgas attiecības, ne ilgu laulību izveidot nav iespējams... tas tā - no malas! ļoti vispārīgi runā, grūti uztvert situāciju. un kā tieši viņš tevi neatbalsta?
un MĪLESTĪBA? pusgada laikā nevar izdzīvot mīlestību, nu nevar, tas nav iespējams... tāpēc labāk neplāties ar saviem vārdiem un šī visa situācija ir TIK STULBA, nebrīnīšos, ja viņš atradīs citu... un beigu beigās paliksi viena, un tad sapratīsi, ka rīkojies tik tiešām stulbi. 21 gads, nekas... paaugsies.
02.07.2012 11:35 |

Reitings 4183
un ja runa tiešām ir par plikiem "es tevi mīlu", par to, ka gribi dzirdēt, tad nav citu domu, kā tā ir tava iekšējā problēma, un ja netiksi ar to galā, tad bojāsi dzīvi sev. ja runa ir par to, ka viņš tevi neatbalsta, tādējādi domā, ka nemīl, tad paskaties no malas... (ja cepies par šo, tad ticu, ka atbalsts ir, taču tev ar to nepietiek)... ja jūties "nemīlēta, neatbalstīta", tad uz priekšu - šķiries, jo nākotnē nekas nemainīsies.
02.07.2012 11:38 |

Reitings 82
Reģ: 07.05.2012
Tu to sākumā pateici, jo tā juties, bet pēc tam jau sāki gaidīt, ka Viņš teiks to pašu!
Bet tā jau nenotiek, ka otram pasakot vai izdarot ko tādā pašā veidā tas atnāk atpakaļ un uzreiz!
Bet tas vēl nenozīmē, ka Viņam nav nopietnu jūtu pret Tevi...vnk ir cilvēki, kas runā un cilvēki, kas tik viegli neatklāj savas jūtas vārdos, bet galvenais jau ir attieksme un Viņa izturēšanas pret Tevi..
Varbūt Viņš vnk vēl nav gatavs Tev to pateikt un vēl, ja no Viņa to nepacietīgi gaida!

Saņemies un vnk izrunājies ar Viņu par to, kā jūties šajā situācijā...!
02.07.2012 11:49 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Patiesībā, manuprāt, nav labi šādas mīl/nemīl lietas apspriest ar pilnīgi svešiem, dažādas audzināšanas un pieredzes pilniem cilvēkiem. Ir jāieskatās sevī un tur jāsameklē atbilde, jāpieņem lēmums un ar tādu tad jādzīvo tālāk.
Tagad Tu esi salasījusies daudz dažādu viedokļu, bet lielākas skaidrības par situāciju, domāju, Tev nav.
Un, ja viņš Tev tagad pateiks, ka mīl, Tu tam tāpat neticēsi un atkal būs iemesls cept augšā diskusiju ar tēmu - viņš pateica, ka mīl, bet es kaut kā nejūtu, ka patiešām mīl.
02.07.2012 12:05 |

Reitings 202
zili_rudzi, kāpēc nākotnē nekas nemainīsies, ja izšķiršos? Varbūt šis cilvēks vienkārši nav priekš manis. Jā, mani atbalsta, bet minimāli. Atbalsts, manuprāt, izpaužas vārdos un rīcībā - pirmkārt, man vajag, lai man teiktu, ka viss būs labi, mēs tiksim tam pāri, es būšu Tev blakus, es Tev palīdzēšu visā, Tu vari man uzticēties. Bet viņš nespēj. Un, kad es eju prom, tikai tad no viņa parādās kaut kādas jūtas. Bet kur tad viņš ir visu to laiku, kad diendienā esam kopā, kāpēc neatbalsta mani. Mani tas tik ļoti sāpina, ka esmu gatava iet prom no cilvēka.

Ko Jūs visu laiku maļat to pašu - atradīs citu... Mani tas nebiedē, es viņam esmu teikusi, ka viņš var iet meklēt atbilstošu meiteni, jo ar mani ir vienas vienīgas problēmas, bet viņš taču neatkāpjas. Es pat zinu viņa meiteņu tipāžu - visas mierīgas bijušas, jaukas, klusas, ar piemīlīgu smaidiņu un mīlestību pret visu pasauli. Es tāda neesmu, es saprotu, ka cilvēkam taču normālu meiteni vajag, bet viņš saka, ka viņu sāpina, ka uzskatu, ka viņam jāmeklē cita draudzene.

Es nedzīvoju ziepju burbulī, es zinu, ka dzīve ir nežēlīga un grūta (un tieši tāda tā ir man), bet es uzskatu, ka attiecībās divi cilvēki ir kopā, lai palīdzētu un atbalstītu izdzīvot šajā pasaulē, nevis radītu vēl jaunas problēmas.
02.07.2012 12:12 |

Reitings 202
Mamzele, tieši tā! Bet man ir grūti pieņemt lēmumu - es aizeju prom, dienām raudu un pārdzīvoju, viņš interesējas par mani, bet man tas nav pietiekoši... Es nezinu, ko darīt...
02.07.2012 12:14 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Tu tikai saki "Man vajag, lai teiktu...". Vārdi ir tukša skaņa! Es varu pateikt, ka kājām aiziešu uz Rēzekni, bet tas nenozīmē, ka es to darīšu. Visus komentārus nelasīju, bet saprotu, ka ar vīrieša uzvedību problēmu nav - viņš uzvedas kā normāls vīrietis attiecībās. Tieši rīcība ir attieksmes rādītājs, nevis vārdi. Nu nesaka un viss, ir cilvēki, kas nevis runā, bet dara.
Man arī nepatīk, kad man lien klāt ar runām "Es tevi mīlu, vai tu mīli mani?" Nekad uz tādu neatbildu, jo tā nav lieta, par kuru tincināt. Kad jutīšu, ka gribu to pateikt, tad arī to darīšu.
02.07.2012 12:20 |

Reitings 4183
ko nozīmē neatbalsta tevi? pastāsti!
02.07.2012 12:32 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
nu kaprīza tu esi, tas točna. kā arī spindzelējies un drāmas patīk taisīt. bet, ja jūti, ka tev vajag kādu, kurš nebaidīsies teikt, ka mīl tevi, tad labāk tiešām ej no šī puiša prom, tikai pasaudzē viņu un vismaz kārtīgi visu izskaidro nevis vnk pazūdi, nabagam trauka pilnīgi nepelnīta.
02.07.2012 12:42 |

Reitings 202
Man vārdi nav tukša skaņa. Man ir svarīgi, ka cilvēks runā par savām jūtām, par savu attieksmi. Saprotiet, darbi var būt dažādi, kas izsaka mīlestību. Piemēram, dāvanas, kas mums patīk, palīdzēšana finansiāli, būšana blakus, kad otrs ir slims. To visu var darīt arī tā pat - bez mīlestības. Bet man ir svarīgi, lai darot to visu, otrs arī pasaka par savām jūtām. Tikai tad es zinu, ka mīl, jo darbus visi var izdarīt! Tie, kas nedara, atkrīt uzreiz, protams. Bet es uzskatu, ka vārdi ir svarīgi, jo tie apraksta.

zili_rudzi, esmu tiešām apmulsusi - es nepareizi izsakos varbūt, tāpēc Jūs man visu laiku jautājat, lai pastāstu, kā tas izpaužas, bet es taču stāstu... Varbūt tāpēc arī viņš mani nesaprot, jo es nerunāju normāli? :D atbalsts ir runāšana vienam ar otru, morāli atbalstīt, palīdzēt būt stiprai, izrādīt interesi otra sāpē, nezinu, kā vēl pateikt! Atbalstu fiziski man nevajag - esmu neatkarīga, visu varu un protu, bet garīgi man nav neviena. Nu vismaz neviena tik ļoti, cik es uzskatītu pietiekoši.
02.07.2012 13:44 |

Reitings 202
Shpindzele, es taču gāju prom. Normāli apsēdos, visu mierīgi izstāstīju, tiešām adekvāti un iejūtīgi, bet viņš nesaprot. Viņš tikai saka, ka nedrīkst tā iet prom, jārisina problēmas. Nu kā lai es viena risinu, ja viņš ar mani nerisina? Idiotisms.

Lieliski, kā tad kā nebūt kaprīzai? KĀ?
02.07.2012 13:48 |

Reitings 405
Reģ: 18.01.2012
Ja nespēj mainīt situāciju, maini attieksmi!
02.07.2012 14:02 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
un, ko viņš teica, kad tu nāco klajā ar paziņojumu, ka tev VAJAG dzirdēt, kā viņš saka, ka mīl tevi?
Vnk, no malas skatoties tas izskatās kā pilnīgs idiotisms, pārtraukt 6 mēnešu ilgas attiecības, jo viens jau apteica, ka mīl un grib to dzirdēt arī no otra, bet otras vēl nevar izteikt tos trīs vārdus (kaut vai ir izrādījis un izteicis šīs sajūtas savādākā veidā). Redzi, viņš grib pie problēmas strādāt, kvai nedomāju, ka arī viņam ir ļoti viegli ar tādu princesi. Un arī es, piemēram, taisni tos trīs vārdus nu nevaru tik viegli izteikt, pat ne saviem draugiem. Vecākiem nekad mūžā to nevarētu pateikt, kvai tas nenozīmē, ka viņus nemīlu. Kad pasaki tos vārdus, priekškars krīt un tu esi kails.
02.07.2012 14:13 |

Reitings 202
Shpindzele, es nenācu klajā ar tieši tādu paziņojumu. Esmu viņam vairrākkārtīgi teikusi, ka man ir ļoti nepieciešams morāls atbalsts, jo pēdējie gadi manā dzīvē ir bijuši traki tieši priekš manis. Viņš atbild, ka nesaprot, kādu atbalstu viņam ir jādod. Es taču nelikšu savus vārdus viņam mutē! Un kā aprakstīju tēmā, es viņam toreiz pateicu par to, ka sāp, ka viņš nespēj atbildēt man ar to pašu. Tā ir bijusi viena reize, visas pārējās man ir tieši par to atbalstu. Es viņam saku, ka tad man ir jāiet pie psihoterapeita, varbūt ārsts man palīdzēs tikt galā ar atbalsta un uzmanības deficītu, bet to viņš man neļauj, jo redz ārsta interesēs ir tikai izrakstīt man antidepresantus, bet tas man neesot vajadzīgs. Jā, man pareizā attieksme ir vajadzīga, bet to viņš man nedod.

Man vienmēr apkārt ir bijuši vīrieši, kas var nostāties ielas vidū un nobļauties, ka ir iemīlējušies manī, bet tikai tagad, kad pati esmu iemīlējusies otrā, viņš ir tas, kas klusē. Tas plēš sirdi uz pusēm.
02.07.2012 14:20 |

Reitings 143
Reģ: 15.06.2010
jacky

man tada nojauta,ka tavs virietis nesaprot ko tu gribi no vina.moralu atbalstu?milestibu?vairak uzmanibas?ko tiesi?ja tev tagad ir gruts laiks,noticies kaut kas negaidits,tad neticu,ka vinsh tev atbalstu nesniedz.pec tava apraksta skjiet,ka tev dzive ir peksnji atgadijusies kada nelaime un esi izmisusi,bet vinjsh tev nav blakus,nav atbalsts no vinja puses.vai ari tu esi tik izmisusi tapec,ka vinjsh PAGAIDAM nevar atbildet uz tavam jutam,ar vardiem ES TEVI MILU?!ja ta,tad ieteiktu jums abiem apsesties un izrunaties.Virietim nav bail pateikt tos tris vardus,bet vinjam ir bail pazaudet tevi,ja nepateiks tos.tapec ari teica,ka baidijies.tu esi iemilejusies,bet vinsh ir savadaks,ka tie citi,kas tev skreja pakalj,noverte vinjaa to,nespidzini.
02.07.2012 14:50 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Saproti, visi cilvēki nav vienādi. Tev šoreiz gadījies emocionāli ieturētāks puisis. Vai nu tu to pieņem vai nē, bet sodīt cilvēku par to, kāds viņš ir, ir nežēlīgi.
02.07.2012 15:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits