Cau meicas priecigu ligosanu jums ta nu sagadijies ka pedeja bridi mana kompanija pazuda... Vai seit nav kada iet gribetaja kas sastaditu kompaniju. Pasakumu ta pa mierigo ja nu kas dodat zinu man 23 gadi
Šogad Jāņus nesvinu... draugs darbā un bērns apslimis, līdz ar to kā pensionāre skatos TV visu dienu un uz visu vakaru esmu 1 alu iegādājusies noskaņai ...
Mani plāni nojuka, labprāt uz krastmalu ietu, bet man reāli bail no tā, ka tur tik daudz cilvēku, noteikti kāds uzkāps man uz kājas. :o (Man nav paranoja, man nāk nost nags, tāpēc baidos )
Fresh šogad bija doma beidzot aiziet pasvinēt, lai mēģinatu atrast to Jānu svētku garu, par cik pēdējās kārtīgās svinības bija tikai bērnībā. Bet par cik kompānija izzuda, citu neatradu un vēl uzzināju ka rīt darbā no 8 rītā... uzskatīšu, ka tas ir likteņa pirksts, ka ne šogad man meklēt svētku izjūtas sevī ietekmējoties no pārējiem
Katrā ziņā līgotājiem superīgus svētkus
Nu tak protams. Nafig tgd kkur dzīties tikai tāpēc vot, ka līgo svētki. Es ar izdzeru 3 glāzes ar Mohito un drīz gulēt iešu. Klausi mani un drīz doties pie miera.