Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Laimīga bez viņa

Reitings 46
Reģ: 24.07.2009
Kā kļūt un būt harminijā ar sevi, laimīgai, pašpietiekamai bez vīrieša? Nepatīk vientulība, nepanesu to, bet situācija ir tāda, kāda tā ir. Tas nav viegli, tāpēc lūdzu padalaties, kā jūs iemācījāties būt vienas un laimīgas?
23.06.2012 16:14 |

Reitings 447
Reģ: 07.03.2009
Es daru visu, kas man patīk un sagādā prieku, piemēram, sportoju, pavadu laiku ar draugiem, lasu grāmatas, strādāju dārzā, šomēness taisu remontu virtuvē, tā, ka nav garlaicīgi. Kas ir garlaicība un, ka ir vienai vientuļi - vairs nepazīstu, jo esmu iemācījusies dzīvot tā, lai pati būtu laimīga! :)
23.06.2012 16:24 |

Reitings 77
Reģ: 24.09.2011
Nesen izskiros ar virieti, ar kuru man bija ilgstosas attiecibas, sakuma jutos ka no laivas izmesta, bet tagad jau ir labak.. Censos sevi apzinaties kaa ES, sobrid domaju tikai par sevi.. Sava zina ir patikama brivibas sajuta, ka esi noteiceja par savu dzivi.. Varbut, ka Tev deretu iepazities ar jauniem cilvekiem, paplasinat pazinu loku. Varbut, ka Tev ir kadas intereses vai hobiji? Varbut, ka velies iemacities ko jaunu?.. Tas viss Tev noteikti naktu par labu!KOncentrejies uz sevi un savam velmem!
23.06.2012 16:31 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Atkārtošos, bet galvenais jau ir dzīvot sev, baudīt dzīvi. Nedomāt par vīriešiem. Es eju sportot, eju atpūsties uz kādu bāriņu un koķetēt ar vīriešiem (bet tikai koķetēt), lasu grāmatas, saktos filmas un seriālus. Mēdzu viena aiziet uz kino, lai veltītu to laiku tikai sev, nedalītos ar nevienu ar popkornu utt :D Galvenais ir baudīt un būt pašai.
Dari to, ko nevarētu darīt, kad būtu ar kādu kopā ;)
23.06.2012 16:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!