Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nervu sabrukums

Reitings 146
Reģ: 08.04.2010
Mana situācija ir radusies laikam jau manis pašas dēļ, stāsts ir garš bet centīšos to īsi izstāstīt. Biju kopā ar draugu veselu gadu, kad iepazinos ar citu un aizgāju no drauga dēļ viņa, diemežēl ar jauno nekas nesanāca bijām pārāk dažādi, bet nešķīros jo negribēju būt viena, tikmēr mans bijušais aizbrauca uz ārzemēm strādāt, lai aizmirstu mani. Tad kādu dienu ar viņu sāku sarakstīties un viņš teica, ka brauks uz nedēļu uz LV uz brīvdienām un lūdza lai tās ar viņu pavadu kopā. es sastāstīju savam draugam ka dodos uz vasarnīcu Saulkrastos lai viņam nebūtu aizdomas. Tad kad pienāca tā diena, kad atlidoja mans ex. tad sazvanījāmies sarunājām satikties manās mājās. pienāca vakars gaidīju viņu, bet viņš teica ka būs rīt no rīta. Ignorēja 5 dienas manus zvanus un sms, biju nesaprašanā, kas ar viņu noticis, jo zinu ka viņš man nemelotu utt. Beigās 2 dienas pirms viņš lidoja atpakaļ uz ārzemēm izdevā sviņu sazvanīt, teica ka brauc no radinieka tagad uz mājām, ka bija slimnīcā jo saindējās ar pārtiku utt. kam arī es akli noticēju, pavadījām nakti viesnīcā viss bija burvīgi nākamajā dienā aizbraucām atpūsties un pēdējā naktī palikām pie manis utt.Tad es sapratu ka nekas tur nesanāks ka nevēlos attāluma attiecības, pateicu ka neko negribu ar viņu. Tad pēc pus gada atkal sākām sarakstīties utt itkā sagājām kopā viņš atbrauca uz lv es viņu gaidīju un tā jau atkal gadu esam kopā, BET mani vajāja nelāgas aizdomas, ka ir man melojis, tātad īstenībā viņš bija ar citu sievieti pie viņas mājās kura ir vientuļā māte un kopā bija sazin kur tikai, pavadīja viņi jāņus kopā un tad kad viņi abi saprata ka nekas nesanāks tad viņš izrādās atbrauca pie manis. Es zinu, ka viņam neko nevaru pārmest es pati esmu vainīga ka tā notika jo es viņu pirmā pametu utt. Bet es nespēju to visu izmest sev no galvas. un ar katru dienu es uzzinu ar vien vairāk visu kaut ko kas starp viņiem ir bijis utt jo viņi arī ir mācījušies kopā un skolas laikā viņam bija simpātijas pret viņu kaut gan tad viņam bija cita meitene ar kuru bija kopā 6 gadus. man tas viss ir tik sāpīgi, kā lai to aizmirst? kā lai beidz par to domāt? varbūt kādai ir bijis kas līdzīgs?
22.06.2012 16:38 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nemētājies ar tādiem vārdiem, kā "nervu sabrukums". Nervu sabrukums tas noteikti nav!
Vienkārši mīlas mokas, pati čakarējies un esi dabūjusi atpakaļ to, ko esi pelnījusi.

Pārstāj okšķerēt (diezvai tās ziņas, ko katru dienu uzzini, atnāk tāpat vien), dzīvo savu dzīvojamo un ar laiku aizmirsīsies.
22.06.2012 16:44 |

Reitings 146
es vienkārši jau veselu gadu tam nevari tik pāri... nav tā ka okšķerējos, nepārtrauksti es tieku skatīta draugos no viņas radinieku profiliem, tad viņa izdomā uzrakstīt manam draugam, ka vajadzētu visu aizmirst un būt draugiem utt... man tas liekas nepieņemami un viss.
22.06.2012 16:47 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Pirmkārt, tev ir pašai jāgrib tikt galā ar tām problēmām. Un, ja Tu gribētu, Tu darītu visu. Piemēram, sīkums, bet tā pati statistika draugos, kam Tev zināt, kas Tevi skatās?
Lai aizmirstu, ir jācenšas maksimāli izslēgt no sava redzesloka cilvēkus, kas Tev neļauj to darīt.
Nav svarīgi, ko citi, citas dara, svarīgi ir, kādā pozīcijā Tu sevi nostādi.
22.06.2012 16:57 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Kamēr nebūs sajūta, ka esi gatava palaist, tikmēr neaizmirsīsi.
22.06.2012 17:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas,ka taada pagaatnes analizeesana loti negatiivi iespaido attieciibas!
Taas mav vienkaarsi atminas,kuraas cilveeki veelas ieskatiities!Taa ir analizeesana,kuraa tu veel ievij "savu staastu"-to ko izteelojusies...varbuut taa ,bet varbuut arii taa bija...!Nedari to!
Vai nu palaid so cilveeku prom ,vai saac visu no saakuma ar svaigu uztveri!Es domaaju ,ka tev palaist prom ,vinu buutu pat vieglaak...Tas ir liels darbs ar sevi -neanalizeet pagaatnes notikumus !:)
22.06.2012 17:33 |

Reitings 146
Bet ja mums vienam pret otru ir tik spēcīgas jūtas? es nevaru tā vienkārši tagad viņu pamest jo neprotu tikt galā ar savām domām... es dzīvoju ar viņu kopā es nevaru viņu tā pamest vienkārši......
22.06.2012 17:47 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Neizklausās,ka tur būtu kaut kādas jūtas...
22.06.2012 17:49 |

Reitings 146
zilbuliite kāpēc ?
22.06.2012 17:50 |

Reitings 146
tass viss ir noticis pirms gada ne jau tagad...
22.06.2012 17:50 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
man tas viss ir tik sāpīgi, kā lai to aizmirst?

jau gadu tu par to domā?
22.06.2012 17:53 |

Reitings 146
jā, gadu...
22.06.2012 17:54 |

Reitings 16208
Preluudija-tad noteikti beidz sevi mociit ar analizeesanu!Kas bijis ,bijis!Tu nevari vairs izmainiit to, kas jau bijis!Tu vari mainiit tikai to ,kas notiek tagad!
Ja tu saaksi veel izraadiit to savam viirietim,ka tevi ietekmee pagaatnes notikumi-tur nekad nebuus labs iznaakums!Tici!Tu bojaa savu nervu sisteemu tur ,kur nav veerts bojaat!
22.06.2012 17:58 |

Reitings 146
Emmanuelle tā laikam arī ir, ir jāsāk dzīvot sev un viņam nevis gremdēties pagātnē.... Un ja jau viņš aizgāja no viņas tātad es esmu labāka par viņu! :)
22.06.2012 18:01 |

Reitings 16208
Tiesi taa!Es kaadreiz biju loti liidziiga tev...ar gadiem laikam naak apskaidriiba!:DVienmeer atceries-vins izveeleejaas tevi...un atkal-mees nevaram aizliegt kaut ko otram-runaat ar citaam sievieteem ,par citaam sievieteem....Mums ir jaadod otram taa briiviiba, meera robezaas!Tikko viirietis jutiis ,ka tu turi vinu "sprostaa" taa buus cauri !
Esmu sapratusi vienu loti lielu patiesiibu -jo mazaak kontolee otru ,izprasnaa ,seko,lasa veestules utt,jo mieriigaaka dziive pasaam!
Es pilniigi neko negribu zinaat par viira simpaatijaam!Zinu,ka vinam loti patiik sievietes-es vinu nevaru izmainiit,bet varu izmainiit attieksmi pret to!Gribu buut pirmaa vietaa- VISAA!!!!
Esmu gandriiz vai lepna,ka vins ir izveleejies tiesi mani,kaa sievu!:)
22.06.2012 18:22 |

Reitings 146
:) tik jauki, man arī gribas būt pirmajai visā, un centīšos to izdarīt un sasniegt, liels tev paldies, tu ieviesi dzirksti manās acīs...
22.06.2012 18:35 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Man gribētos domāt, ka cosmo foruma lasīšana norāda uz augstu intelektuālo attīstību, un lai piedod man nenoliedzami apdāvinātās sievietes, taču, mīļā preluudija, nekad savas attiecības nerisini forumos. Lai gan... Emmanuelles komentāri ir liels ieguvums forumam, jo viņa saprot, ap ko lieta grozās, nevis par lielisku attiecību paraugu uzskata Johanu un Frīdu no Danielas Stīlas romāniem, un šo šablonu cenšas kultivēt arī dzīvē.
22.06.2012 19:04 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Sanāk, ka Tu meloji tam otram puisim, ar ko biji kopā, bet viņš Tev uzticējās. Tā kā Tu apzinies, ka cilvēks var melot, jo pati tā izrīkojies, Tu nespēj arī uzticēties savam pašreizējam puisim.
Ja reiz viņš ir kopā ar Tevi, tad to grib. ja nepārstāsi tik daudz domāt, pazaudēsi viņu.
Un par to gribēšanu būt pirmajā vietā, tad jāsaka, ka katram ir sava izpratne par to, ko tas nozīmē, kas jādara, kā jāuzvedas un tas kas jājūt.
22.06.2012 19:38 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Piekrītu,ka tas nav nekāds nervu sabrukums.Lūk cilvēkiem ,kuriem mirst tuvinieki ar vēzi,kredīti pilnas rokas un bezdarbas nemaz nesūdzas par nervu sabrukumu!!!!!!!!!!Beidz čīkstēt tev tāds sūdabrālis nav vajadzīgs!!Zinu, ka viegli ir teikt,bet patiešām pārdomā,vai arī tad ja tagad dabūtu viņu atpakaļ,vai tu būtu laimīga?
22.06.2012 23:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits