Pēc pieredzes saku, ka šīs "visu varu" dāmas ir tās, no kurām vīrieši baidās. Viņi nejūtas vajadzīgi, jūt, ka nekā nespēs viņas pārsteigt un pierādīt savu vīrišķību, tāpēc reti kad izvēlas tādas, taču cik dažādu sieviešu, tik pat daudz arī dažādu vīriešu.
Man patika kādas pieredzējušas sievietes (vai arī vīrieša, jau vairs neatceros) teiktais - sievietei ir jābūt gudrākai, patstāvīgākai par vīrieti, bet viņai ir jābūt tik gudrai, lai vīrietis nepamana to, ka viņa ir par viņu gudrāka. Nē, to tomēr teica vīrietis.
Man jau liekas, ka sievietei ir jāvar gandrīz viss (to es pēc sevis spriežu), jo es tagad tā uz sitiena nevaru iedomāties nevienu lietu, kuru nevarētu izdarīt bez vīrieša, taču tajā pašā brīdī, ja ir vīrietis, kas to var paveikt un zinu, ka tas viņam sagādās gandarījumu, tad ieslēdzu "durachku" un ļauju viņam to izdarīt!
Daudz, ko iemācījos pati, kad paliku bez vīrieša uz kādu laiku, un patstāvība man nāk līdzi no bērnības, tā teikt - māku i mašīnai riepu nomainīt, i malku saskaldīt, i remonta darbus novadīt :D Bet tajā pašā laikā pēc dienas, kas pavadīta skaldot malku uzvelku viegli plīvojošu kleitiņu, iecirtoju matus, iesmaržinos un spēju būt ballītes princese :))