vecpuišu balle - m..

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Es tā reāli domāju - cik gan daudz vecpuišu ballīšu mūsdienās notiek bez eskorta pakalpojumiem, padalieties, ja kādai ir info no paziņām, draugiem, vīriešiem? Kāda ir jūsu attieksme pret šiem pasākumiem, ja jūsu draugs dodas (viesa kārtā, ne līgavainis)? Es gribētu būt neitrāla, bet man iekšā ir satraukums. Pazīstu to kompāniju, viesus, daļa to vien zin, kā ''ejam uz klubu meičās''. Ja gadījumā ir mau*as, ballītes viesi reti kad atsakās, pat ja kāds puisis ir itkā uzticīgs pēc dabas un ne tas lielākais kretīns, bet tāpat alkohols + draugu ietekme (nu ejam, tavējā neko neuzzinās, esi vecis..) var darīt savu!! Varbūt izklausos muļķīgi, bet esmu cietusi no neuzticības un man ir palikušas dziļas rētas. Kā esat pārcietušas šo nakti, vai nav bijušas aizdomas, varbūt kāda pēc tam ir atklājusi, ka vīrietis izālējies tur ar citām? Līgavu nepazīstu, nekādas balles man nebūs un es vispār neesmu ballīšu cilvēks, puisis arī nav no ballētājiem. Nezinu, varbūt es lieki cepos, bet šis pavisam drīzais notikums man liek justies neomulīgi!!!
21.06.2012 23:47 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man gan iekrita acīs Kristas teikums par "paareejie saaktu zaageet, ka ir zem sievas tupeles un tas paraadiitu, ka es vinjam neuzticos.". Tik bieži šitais stulbums ir dzirdēts - aa, viņš jau zem tupeles, ka negrib iet uz striptīzklubu, ā, viņš jau zem tupeles, ka nenodzeras kā cūka ar čomiem utt. Kāda starpība, ko saka pārējie, man kaut kā vienmēr šķiet, ka šitie "eu, čali, Tu esi zem tupeles" komentāri no kaut kādiem neveiksminiekiem nāk.
22.06.2012 14:53 |

Reitings 15092
parfait - zinu pāris gadījumus, kad tiešām ir zem tupeles. Nez, man tas šķiet diezgan nožēlojami..
22.06.2012 14:55 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
ko nozīmē "esmu cietusi no neuzticības " ?? sasēja un lika skatīties vai kā?
22.06.2012 14:56 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
tas,ka vecis negrib nedzert, tas ir nožēlojami? ar kādiem alkoholiķiem tad jūs dzīvot, dārgās?
tagad jau to "zem tupeles" sprauž vietā nevietā...
ja manējais negrib iet un dzert ar saviem draugiem, tad tie jau zin dirst: "kas ir? draudzene neļauj?" nu wtf? tas,ka viņš negrib un citi piešuj,ka kāds kaut ko neļauj tas nav nožēlojami...drīzāk,ka tie "zem tupeles'" skandināaji vien tādi žūpas vien ir...labāk būt zem tupeles, nekā grāvī nodzērušamies, nomīzušamies veprim,par kuru visiem ir pofig.
22.06.2012 15:01 |

Reitings 15092
zilbuliite - dzeršana un mētāšanās grāvjos? wtf? Vai tiešām tusiņi ir vienīgā tēma, kur var būt zem tupeles..?
22.06.2012 15:04 |

10 gadi
Reitings 5929
ziibuliite, es jau tieši par to arī runāju. Čaļi bez dzīves, kas visu laiku kož un reāli neko dzīvē kvalitatīvu nedara, mēdz šitā muti palaist. Mani tas tā uzvelk, gan draudzenēm, gan pašai šitais ir bijis jādzird, pa muti gribas vilkt.

Zem tupeles ir, manuprāt, tad, ja cilvēki attiecībās ir nevienlīdzīgi un čalis kā suņuks pienes princesei visu, kamēr viņa viņam čurā virsū (:D), bet nu ne jau, kad cilvēks vienkārši ir mainījis dzīvesveidu uz prātīgo pusi.
22.06.2012 15:05 |

Reitings 2487
Zakjis* - es minēju savu piemēru,kā manam puisim tiek sprausts tas "zem tupeles" ausīs..vietā, nevietā - zem tupeles, kaut es viņam neesmu neko legusi..
tāpēc saku - labāk zem tupeles, nekā pēc nedēļas padižoties ar to,kurš vēma, kurš kuru stiepa mājās..
ne vienmēr "zem tupeles' ir tas sliktākais variants.
22.06.2012 15:12 |

Reitings 2487
parfait - pilnīgi varu tev piekrist....
22.06.2012 15:14 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Mis Take- jaa,jaa ,mees esam preceejushies jau, bet taa kaa kaazas bija tikai taada oficiaala sarakstiishanaas-bez draugiem un balliites,tad nu vinji izleema,ka vecpuishu balliiti riikos kaa paarszeigumu,tad nu 4.00 no riita itkaa ielauzaas muusu dziivoklii ar melnaam maskaam un ierochiem,savaaca manu viiru no gultas un visi aizmetaas uz lidostu... un tas bija piektdienas riits..un tagad jau ir sveetdienas vakars...veel nav maajaas :D :D nabadzinsh,buus galiigi paarguris. bet labi vien ir, buus taa izballeejies,ka ilgam laikam pietiks...un zin kaa,kad esi 30 gadnieks,tad jau arii nav vairs tik viegli 3 dienas no vietas njemties un tulbiibas dariit,un naktii 1-3 h guleet... zvaniija jau ,ka gribot maajaas..haha...droshvien atbrauks, iekritiis gultaa un riit tik pamodiisies..

bet es arii neturu maajaas ar aizliegumu,ka nedriikst apmekleet pasaakumus...es parasti eju liidz,bet,ja taa ir vecpuishu balle,tad nu i labaak to murgu neredzeet...liek tur uz ielas prezervatiivus tirgot,ieteerpj tevi kaut kaadaa laacha kostiimaa(labaaakajaa gadiijumaa), dzer alu litriem, iet skatiities futbolu..ai,mani tas viss galiigi nesaista...
ir jaauzticas otrai pusei.
24.06.2012 19:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
zilbuliite - ja viirietis ir normaals, tad taadas aizliegshanas atkriit - jo zini, ka vinjsh nekaadas stulbiibas nesastraadaas. un parasti normaaliem viirieshiem ir normaali draugi, nevis vieteejie degenraati, kuri gulj graavjos paalii un paareejos velk apkaart pa mauku maajaam. kaa teikt - paraadi savus draugus un es tev pateikshu, kas tu esi. :)
24.06.2012 19:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits