Es esmu šī kļūda.Mamma gan man to neteica,pastāstīja tēvs.Un es viņu nevainoju,viņa palika stāvoklī 17 gados,es arī gribētu taisīt abortu.Un nebija mums viegla dzīve,mamma ar tēti laimīgi nebija,naudas nebija,ko ēst bieži vien nebija.Mamma ļoti bieži mani mazu vienu pa nakti atstāja mājās un gāja tusēt,kas vien pierādīja,ka viņa man nebija gatava.Ļoti daudz,ko no tā visa,ko esmu pārcietusi viņa neatcerās.Reiz pastāstīju kādas ir manas bērnības atmiņas-viņa atvainojās un sacīja,ka pat neatceroties,ka man ir tik ļoti darījusi pāri.Bez sekām tas nav palicis,es neesmu ģimeniska,es nevēlos ģimeni kā tādu un nesaskatu tajā nekādu vērtību.Un arī šodien jūtos lieka,īpaši brīžos,kad sakasos ar kādu tuvu cilvēku,pati sev nemanot bieži vien izmetu,ka man te vispār nevajadzēja atrasties.Tas ir iemesls kāpēc tos bērnus nevajag dzemdēt,ja viņus negribās,nav apstākļu vai iztrūkst kaat viena lieta no visa tā,kas veido laimīgu ģimeni!
Taču man patīk apzināties,ka es esmu tas 0,01%,kam tomēr izdevās pieteikties un piedzimt(mammai bija spirāle).Tātad man te ir kāds mērķis.