Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Njošana

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Pēdējā laikā visur "uztrāpos" rakstiem, materiāliem par nūjošanu, apskatījos vairākas mājaslapas, bet gribās jau dzirdēt reālo pieredzi... Vai kāda nodarbojas? Kāda pieredze? Ko var ieteikt iesācējiem, kaut vai nūju izvēlē? Dzirdēju, ka kaut kas ceturtdienās notiek mežaparkā. Gribās pēc eksāmeniem sākt darboties. Daudzi sporta veidi man neder veselības dēļ, svaru arī uzēde abigo, tāpēc ļoti gribās pamēģināt.

Paldies jau iepriekš. Pastāv uzskats, ka nūjošana (nordic walking ja nemaldos) ir omīšu-opīšu sporta veids, tādus jau arī var redzēt itin bieži, bet ceru, ka šeit arī kādai jaunākai dāmai būs kaut kāda pieredze. Ideāli ja kāda var ieteikt kādu nūjošanas instruktoru.

Jauku Jums visām dienu! Vēlreiz, paldies.
20.06.2012 10:59 |

Reitings 137
Reģ: 05.08.2009
Ja vēlies sākt, iesaku aiziet uz kādu nūjošanas grupu, te ir saraksts ar instruktoriem un kontaktiem: http://www.nujotajiem.lv/lat/instruktoru-grupu-saraksts/

Meklē vietu tuvāk mājām un aiziet :)

4dienās Mežaparkā 19:00 notiek NikeRigaRun bezmaksas treniņi, ja nemaldos jāmaksā 1 Ls par nūju nomu vai ja nāc ar savām nūjam, tad nekas nav jāmaksā. Tā kā tas ir Nike sponsorēts pasākums nodarbības ir bezmaksas, bet citās grupās nodarbības maksa vidēji 2.5 Ls- 3 Ls un visbiežāk ir 90 min garas.

Pati esmu visai cieši saistīta ar nūjošanu, vadu nodarbības. Un esmu jauna, neesmu ome :D Un nūjošana nebūt nav vienīgā lieta, ko daru sportiskā ziņā, papildus vēl vingroju, skrienu garos gabalus, velo etc. Bieži vien cilvēki domā, ja jau nūjo, tad jau neko citu vairs nedara vai nevar..

Jā, ir uzskats, ka nūjošana ir ‘omīšu hobijs’, bet tā nav: Kāpēc? Nesākšu te skaidrot, būs gari un daudz jāraksta, taču, ja ir interese un nav galvā aizspriedumi, tad varu pastāstīt klātienē vai to izdarīs jebkurš sakarīgs un zinošs instruktors.
20.06.2012 11:20 |

Reitings 2130
fflow, Tev privāti vēstule :) Liels paldies par atbildi :)
20.06.2012 11:33 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Nezinu, it kā interesanti, bet kapēc vnk neskriet?? Kamēr varu paskriet, nepāriešu uz lēnāku sporta veidu, kuram vēl vajag papildus inventāru.
20.06.2012 14:26 |

Reitings 2130
Sunset, es nedrīkstu skriet tīklenes plīsumu un vēl šādu tādu veselības problēmiņu dēļ.
25.06.2012 11:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits