Nezinu, ko darīt tālāk.!

Reitings 42
Reģ: 19.06.2012
Vai krāpšanu,var piedot.?
19.06.2012 20:57 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Padomā, pēc gada, diviem tu jau būsi pāridarījumus un šķiršanos piemirsusi... Jo tev būs skaists, maziņš bērniņš, ko sargāt, ko lutināt un mīlēt. :) Iespējams jauns draugs... Tas taču ir tik skaisti! Būsi laimīgāka, nekā šobrīd. :)

Bet, ja lemsi par labu abortam (nenosodu to, bet vai tiešām, tiešām tas ir tas, ko pēcāk nenožēlosi? ), tad paies gads, vēl domāsi par pāridarījumu, varbūt būs kāds cits vīrietis, bet bērniņš būs palicis pagātnē un ar baltu aci tāpat skatīsies uzcitām. Varēsi vien domāt par to, kā varēja būt...
19.06.2012 22:44 |

Reitings 5941
Lai vai kā, Kristīne, apsveicu ar bērniņu! Vai paturēsi, vai nē, tas ir tavs lēmums. Bet apsveicu gan. :)
Lai veicas!
19.06.2012 22:45 |

Reitings 42
Mans ex draugs ( ja, tā viņu var saukt.) ir 4.gadus vecāks par mani.Pirms tam viņam bija sieva,un viņiem piedzima meitenīte,kas vēl joprojām slimo ar iedzimtu muguras defektu,vienā vārdā sakot,viņa nevar pastaigāt , es to nemaz nezināju,līdz viņa draugi man pajautāja vai es zinu , ka viņam esot maza meitiņa Patrīcija,kas ar savu mammu dzīvo Anglijā. Sieva,viņu pametusi dēļ cita vīrieša un meitenīti aizvedusi līdz un neļauj viņiem tikties, no tā brīža viņs nevēlas bērnus,jo domā ka visas sievietes ir vienādas un tas var atkārtoties.Tas mani tiešām šokēja. Ak Dievs, es jūtos tik atvieglota,ka to kādam varu pastāstīt un dzirdēt viņu viedokli un domas.
19.06.2012 22:47 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Piedod, bet viņš tev pat nepateica, ka viņam jau ir bērniņš? Tas neizklausās pēc uzticēšanās un atklātības vienam pret otru. Tātad jau no paša sākuma. Manuprāt, šis vīrietis nav tevis cienīgs.
19.06.2012 22:52 |

Reitings 5941
Tā iepriekšējā gan nepareizi darīja. Varbūt lauza tava ex ticību sievietēm?

Neļaut tikties ar bērnu, tāpēc, ka māte ar citu veci ņemas? Nu gan tas ir galīgi aplam.
19.06.2012 22:53 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
piedot var, bet aizmirst?
19.06.2012 22:55 |

Reitings 42
Nē,viņš to man nemaz nepateica,pēc tik ilga laika, kamēr esam kopā.! Es biju šokā,kā tā vispār var izdarīt,bērniņam jau arī vajag tēvu it īpaši ,ja viņai vajag tik daudz operāciju ko vajag veikt,lai varētu staigāt un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi,man ex tomēr ir tie līdzekļi ka var palīdzēt un vēl pāri paliktu,bet viņa to nepieņemot jo Anglijā par slimu bērnu dabū papildus naudu.( biju šokā,ka dēļ naudas sabojā sava bērna dzīvi.) Kad mana ex draugi to pastāstija,biju nesapratnē, bet neuzdrošinājos neko viņam prasīt,jo tomēr tā jau ir viņa sieva un meita un man ar viņām nav nekas kopīgs,pat satikusi nēsmu, tikai dzirdēju ko saka. Viņa,laikam tagad gaida otro bērniņu un tā.
19.06.2012 23:00 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sieva,viņu pametusi dēļ cita vīrieša un meitenīti aizvedusi līdz un neļauj viņiem tikties, no tā brīža viņs nevēlas bērnus,jo domā ka visas sievietes ir vienādas un tas var atkārtoties

ja tavam, tagad jau ex draugam, ir tāda situācija bijusi, tad ļoti iespējams, ka viņš arī ar tevi uzsākot attiecības, ir uztvēris tevi vairāk vai mazāk kā ''visas sievietes ir vienādas un maitas''.
Ja godīgi, es tev ieteiktu ar viņu izrunāties kārtīgi, gan par to bijušo, gan to, kas viņam lika meklēt citu sievieti, ja esi tu?
vispār mēdz būt, ka vislabākie vīrieši, ja sievietes viņus sāpina, var kļūt par tādiem babņikiem un dundukiem, tāpēc tiešām, nenosit visu sev vēl, jo vientuļa māmiņa neder, lai izaudzinātu pilnvērtīgi bērnu, jo bērni ir dvēseles spogulis un ir nepieciešami ABI vecāki (bet laimīgi un seksuāli apmierināti vecāki, kam ir harmoniskas attiecības) lai bērns izaugtu laimīgs un normāls.
Ja izrunāsies, varbūt viņš tev izstāstīs ko tādu, ka sapratīsi, kas viņu pamudinājis tā rīkoties (tā noteikti nav tava vaina, bet iepriekšējās sievietes, tā notiek). Pārdomā kartīgi. Jo bieži vien ir vērts arī vērsties pie speciālistu palīdzības, lai atgūtu harmoniskas attiecības un palīdzētu pārim, īpaši, ja kādam no abiem (tavā gadījumā vīrietim) ir saglabājusies šī neuzticība sievietēm.
19.06.2012 23:04 |

Reitings 1073
Un tā sieviete ir īsta maita, nebrīnies, ka viņš tev nav neko stāstījis, jo tas ir ļoti smagi.
19.06.2012 23:06 |

Reitings 357
Lai nu kas, bet nekas vairs nevar attaisnot krāpšanu .BASTA!
Kādas tur vel bijušās sievas utt?
Viņš nokrāpa Tevi, cilvēku, bez kura teica, ka nevar iztikt ne mirkli.
19.06.2012 23:11 |

Reitings 42
Enij,paldies par ieteikumu,bet es nezinu vai es viņam varešu uzticēties,pēc tā ko man viņš izdarija.Protams , ja mīl piedot var , bet es to nekad neaizmirsīšu,pat ja man kaut kur būs jābrauc komandējumā,vai kādā ceļojumā bez viņa, es domāšu,ka viņs pa to laiku ,mani krāpj ar citu sievieti,tā nedrošības sajūta laikam nekad nepazudīs.
19.06.2012 23:11 |

Reitings 1073
es tev jebkurā gadījumā iesaku izrunāties.
Jā, tā ir cūciski, bet paskaties, kādas viņam bija iepriekšējās attiecības.(!!)
Īstenībā nav tā, kā šeit sievietes saka, ka ja nokrāps vienreiz, nokrāps arī citu reizi. Zinu gadījumu, ka tā bija viena reize un kopš tās reizes pāris laimīgs kopā, vīrietis nekad vairs sānsoļus nav spēris. Bet sieviete viņam piedeva, jo gaidīja bērnu.
Es jau nezinu, kāds tev ir tas vīrietis, bet spriežu pēc tā, kāda viņam bijusī sieva bija. Bez tam, Tu jau vairs neesi viena, bet tagad ir pieteicies mazais un tev ir jādomā arī par viņu. Kārtīgi visu apsver, jo Tev jau ir 24 gadi.
19.06.2012 23:19 |

Reitings 1531
jo Tev jau ir 24 gadi

Enija, tas būtu kāds liels vecums? :D

Autorei, lai ko tu izlemtu, tas būs pareizākais lēmums tev pašai.
Es savam ex piedevu krāpšanu, tur gan nebija sekss, bet bija emocionālais, kas, manuprāt, ir pat trakāk par fizisku krāpšanu. Bet pēc ~6mēn viņš tāpat paziņoja, ka mani nemīlot. Tagad domāju, ka nevajadzēja piedot, būtu mazāk kreņķu, bet nereti vajag attiecībām to trekno punktu, lai nav jautājuma- kā būtu, ja būtu?
Apsveicu ar mazo un veiksmi izlemšanā par nākotni ;)
19.06.2012 23:26 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es nepiedotu! Lai nu cik ļoti mīlētu, es pamestu, ja mani krāptu.
19.06.2012 23:27 |

Reitings 48
Reģ: 12.06.2012
Piedot var...aizmirst nekad..Kas,protams,traucē turpmākai attiecību attīstīšanai.
Ar laiku - varbūt ne uzreiz... Tu sapratīsi vai esi piedevusi līdz galam vai nee..traucē tas viss vai nee..

Bet,piedod mēs varam daudz ko.
19.06.2012 23:30 |

Reitings 42
Jā izrunāties tiešām ir labāk, nekā visu laiku klusēt.! Rīt satiksimies un visu izrunāsim....Viņš ir jauks,prot pateikt pareizos vārdus, bet ir diezgan egoistisks,vienmēr viņam pirmajā vietā ir darbs un tikai pēc tam es un mūsu attiecības.Kā arī viņam ir problēma(nezinu, vai tā ir problēma,vai slimība,bet viņš ir atkarīgs no seksa,izklausās dīvaini bet tas tā ir.) Tā,kā nevaru sagaidīt,rītdienu kad izrunāsim visu šo neprātu,kas notiek,jo viņš tiešām nepārstāj man zvanīt pat līdz šim,kaut arī sarunājām satikties un nokārtot mūsu problēmas.
19.06.2012 23:32 |

Reitings 42
Un,tagad es tikai sapratu,kāpēc vēl viņš nebija mani bildinājis.!
19.06.2012 23:35 |

Reitings 5941
1)Var gan būt tā, ka turpina krāpt, gan tā, ka pārstāj uz visiem laikiem.

2)Ja gribēja krāpt, tad varēja to darīt kaut kur citur, ne jūsu kopējā gultā.

3)Man pašai viens draugs savu draudzeni regulāri krāpa, šķīrās, sagāja kopā, atkal krāpa utt... Tā ilgus gadus, bet šobrīd abi kopā laimīgi dzīvo un nekrāpj. Nezinu, kas notika viņa prātā, bet šobrīd uzticīgs. :D Lai gan, kas to lai zin, uz cik ilgu laiku.
19.06.2012 23:35 |

Reitings 42
Pats labākais bija tas,kamēr es runāju ar viņu mierīgi sēdēja gultā un klausijās mūsu sarunu un pat paspēja vēl pateikt,to ka viņs ir labs gultā.! Viņam , tas īpaši netraucēja,bet man bija tā dīvaini,ka viņš pat neliek pamest mūsu (nu jau viņa) dzīvokli tai meitenei,kas netraucēti tur uzturējās.Pat,kamēr es vācu mantas , viņa nelikās traucēti....tādu sievieti pirmo reizi pasaulē redzēju.!
19.06.2012 23:50 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Oho, bērns. Nu tas ir nopietni. Pati tgd gaidu bērnu un tiešām nevarētu iedomāties, ko es darītu bez sava vīrieša blakus. Tomēr vajag to atbalstu. Vienam ir grūti.
Lai Tev veicas ar lēmumu pieņemšanu. Ceru, ka tas vīrietis attapsies...
19.06.2012 23:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits