man ir visvisādi paņēmieni :D pa lielam viss ap 200-220C, uz ieeļļotas pannas.
*sagriežu kartupeļu uz pusēm, ar gludo pusi uzlieku uz pannas, augšā uztaisu kādus 5-6 smalkus iegriezumus līdz puskartupelim apmēram, iekšā sakaisu garšvieliņas. kad gatavs, dažkārt sviestiņu ieliek needaudz. līdzīgi kā attēlā, tikai ne tik dziļi iegriezti un nomizoti karupeļi :
*tad ir visvis'di parastie varianti salmiņos, šķēlītēs utt. vnk pannā normālā kārtiņā samesti, virsū garšvieliņas, neiztrūkstoši - Santa Maria kartuepļu garšviela.
*pēdējais, ko mēģināju : kartupeļu pusītes ar plakano virsmu uz augšu saliek pannā, viršu salike rīvētu sieru, zaļumus un plāni sagrieztu kārtaino gaļu. tāds ņammm, jo reizē ļoti sātīgi un kartuepeļi ar gaļu savilkušies tādu foršu garšiņu dod.